Naj žena.rs ČETIRI PRIJATELJA I OBEĆANJE Jedan je otišao u SRBIJU, trebalo je da se sastanu nakon 25 godina, a onda ih je na klupi sačekala poruka! 20:28
Naj žena.rs DOBILA JE POSAO SLUŽAVKE U KUĆI BOGATE STARICE Oduzele su joj se noge kad je videla jednu fotografiju! 19:58
Naj žena.rs MAMA IMA 32 GODINE I DVE TINEJDŽERKE "Rodila sam ih sa 19, govorili su mi da sam sebi uništila život"! 18:05
Naj žena.rs NE VOLITE ŠKRTICE? Hana je podelila priču o dečku koji bi pobedio i najveću ciciju koju poznajete! 16:02
Naj žena.rs "MOJA 19-GODIŠNJA ČERKA JE UMRLA OD SINDROMA TOKSIČNOG ŠOKA" Ova majka sada želi svima da pošalje poruku upozorenja! 14:03
Naj žena.rs U SRBIJI IH ZLOUPOTREBLJAVAMO I GUTAMO BEZ SAGLASNOSTI LEKARA On tvrdi da je zbog ovih lekova ostao nepokretan! 21:02
Naj žena.rs U POZNIM GODINAMA KAO TINEJDŽERKA Anđela je sve učinila za 45 godina mlađeg dečka, a suma koju je na njega potrošila je basnoslovna! 20:03
Naj žena.rs SAN SVAKE ŽENE, NJOJ JE BIO NOĆNA MORA Greškom se probudila sa većim grudima i ogromnim ustima! 16:51
Naj žena.rs OVU MAJKU SU SVI OSUDILI Rekla je da obožava mnogo mlađe muškarce, ali to nije najluđa stvar u celoj priči! 22:22
Naj žena.rs "ON SE VIĐA SA NJOM" Devojka je otkrila da je u "čudnoj situaciji" , srela ga je na neobičnom mestu, a nadala se da ga nikada više neće videti! 15:23
Naj žena.rs NAJNOVIJOM TETOVAŽOM JE ŠOKIRALA ROĐENU ĆERKU Odmah je znala o čemu je reč, a mnogi su saglasni da je sada otišla predaleko! 10:58
Naj žena.rs BAKA (64) IZGLEDA KAO SESTRA SVOJOJ UNUCI Viđa se sa mnogo mlađim muškarcem, a otkrila je da svako može da uspori proces starenja! 13:25
Naj žena.rs TRI GODINE JE JEO SAMO SIROVO MESO I JAJA Ovo se desilo njegovom organizmu, a otkrio je i da li planira da nastavi sa čudnom ishranom! 12:31
Naj žena.rs "ONA JE MNOGO BOLJA OD MOJE SUPRUGE": Otkrili su razloge prevare, a u sve su uključeni bivši partneri! 22:47
Naj žena.rs "DOBILA SAM RAK ZAHVALJUJUĆI IMPALNTIMA" Sada ova žena samo želi da podeli svoju priču i pošalje upozorenje! 14:55
Naj žena.rs TATJANA JE PREŽIVELA HOROR Ćerka joj se izgubila, smrzavala se na - 11 stepeni, a evo kako je preživela! 13:07
Naj žena.rs 31-GODIŠNJI MUŠKARAC JE POZVAO 89-GODIŠNJU KOMŠINICU DA ŽIVI SA NJIM Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog! 11:28
Naj žena..rs BAKA JE CELU UŠTEĐEVINU DALA NA UNUKINO VENČANJE Ona joj je priredila nešto užasno, a nećete verovati kako se sve završilo! 12:31
Naj žena.rs BILA MUŠKARAC PA POSTALA ŽENA Sad misli da pripada svetu životinja i tako se ponaša! 12:00
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35