PISMO NAŠEG ČITAOCA Pre šest meseci sam sahranio suprugu, želim da nastavim sa životom, treba mi pomoć! 14:58
POVRAĆALA SAM KRV, ALI JOŠ UVEK NISAM BILA DOVOLJNO BOLESNA Popularna glumica otvorila dušu i ispričala sve o zlostavljanju dece u filmskoj industriji 11:31
S. Telegraf/Alo/A.M. SANDRU NIKADA NIJE SMATRAO ĆERKOM Poznata folkerka iznela šok detalje iz života Rešićeve i njenog pokojnog oca 09:52 Vip 0
VOLIM JESEN, TO JE SEZONA IZDAJE Ona smatra sebe profesionalnom ljubavnicom, a kada vidite sa koliko muškaraca je "spavala", zavrteće vam se u glavi 09:42
Naj žena.rs DEKA (100) JE 84 GODINE PROVEO U ISTOJ FIRMI Svetski rekorder otkrio tajnu dugovečnosti, dve namirnice je izbegavao ceo život 20:48
NAJ ŽENA.RS Ana je SMRŠALA 152 KILOGRAMA ALI SADA IMA ŠEST KILOGRAMA VIŠKA KOŽE Oseća se nikad gore, ove probleme nije očekivala! 11:30
NAJ ŽENA.RS LEKARI SU JOJ GOVORILI DA JE SAMO LENJA Nisu prepoznali simptome teške bolesti na vreme, usledila je borba za njen život! 11:25
Naj žena.rs ČIM SE DETE RODILO PREVARIO JE SUPRUGU Postupak njegovih roditelja je sve ostavio u šoku 21:05
NajŽena.rs OVAJ PAR IMA ČAK 18 DECE: Majci za kuvanje jednog obroka treba do 3 sata, a evo kako uspevaju da izbegnu sav haos u kući 10:26
Naj žena.rs ČULA JE NAJSTRAŠNIJU STVAR KOJU JEDNA MAJKA MOŽE DA ČUJE Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu sudbinu 16:26
Naj žena.rs POSTAO JE POZNAT ZAHVALJUJUĆI GOJAZNOSTI Šalio se na svoj račun, pa iznenadno preminuo i to u 28 godini 15:56
Naj žena.rs OVAKO SE PONAŠA SVEKRVA IZ PAKLA Ostavili su joj psa na čuvanje, a kad čujete šta je ona uradila neće vam biti dobro 10:30
Naj žena.rs SA DEČKOM JE U VEZI ŠEST GODINA Sve je bilo u redu dok nije saznala da joj je rođeni brat 12:55
Naj žena.rs PROGLASILI SU GA MRTVIM I HTELI SU DA DONIRAJU NJEGOVE ORGANE U poslednjem trenutku pokazao znakove života, doktori su ostali u šoku 22:00
Naj žena.rs DEČAK (12) HITNO ZAVRŠIO NA OPERACIJI Majka je odmah pozvala oca, a njegova reakcija na tužne vesti je sve zaprepastila 20:20
Naj žena.rs DEČKO ME JE PREVARIO, NJU NIJE ŽELEO DA OSTAVI Sada svi živimo zajedno, uopšte nije onako kako sam očekivala 14:26
Naj žena.rs NJOJ JE NA RAČUN SLUČAJNO LEGLO DESET MILIONA San se pretvorio u košmar, ono što se posle desilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim 12:09
Naj žena.rs PETRA JE SAZNALA DA JE DEČKO VARA PREKO FOTOGRAFIJE Da li vi vidite isto što i ona? 23:00
Naj žena.rs ZAKAZAO SASTANAK SA PRELEPOM SAROM, PA DOŽIVEO ŠOK Zbog jedne stvari nije mogao da dođe sebi kad mu je otvorila vrata 10:25
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SVETI MRATA, SNEG DO VRATA Današnji dan govori kakva će biti zima, a vernici bi morali da ispoštuju ovaj običaj 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35