Kurir/Alo/A.M. DOBILA BAKŠIŠ 40.000 EVRA! Vesna Zmijanac otkrila najskuplju pesmu: Novac su mi delili u paketima od 500 evra! 21:17 Vip 0
Republika/Alo/A.M. RELJA PRVI PUT O SVAĐI SA TAŠTOM! Reper je otkrio i kako se Nikolija oseća, ali i šta ga nije poslušala! 22:00 Vip 1
Alo/Đ.M. TRI DIVE NA JEDNOM MESTU! Isplivala nikad viđena fotografija Brene, Vesne i Nade, pevačice izgledaju skroz drugačije! (FOTO) 14:22 Vip 0
Kurir/Alo/J.J. VESNA ZMIJANAC GRADI KUĆE NA BUKULJI, DOK JOJ SE RODNA KUĆA RUŠI! Omiljena Kraljevčanka, redovno obilazi familiju! 23:10 Vip 0
Alo/J.J. IZVINI LJUBAVI ŽURILA SAM! Nikolija i Relja se oglasili na društvenim mrežama sa jasnom porukom za sve: Red je da znam! (FOTO) 17:59 Vip 1
Star/Alo/J.J. NIKOLIJA NAPUSTILA RELJU?! Pokupila je decu i otišla kod Vesne na Bukulju, postoji li krivac za ovo? 17:39 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. ODLUČILA DA PROGOVORI! Vesna Zmijanac ne želi više da ćuti, otkrila detalje njihovog odnosa koji do sada javnosti nisu bili poznati! 10:09 Vip 0
Alo/A.M. ZAVIRITE NA OGROMNO IMANJE VESNE ZMIJANAC! U ovaj raj beži iz grada, sve je puno ikona i uspomena, a ovo će vas posebno oduševiti! (FOTO) 17:23 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. KOD NJE KRIZA NE POSTOJI! Vesna Zmijanac kupuje još jedan plac na Bukulji i gradi kuću za mlađu unuku! 09:00 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. RELJA OSTAO ZBUNJEN KAD SU MU SPOMENULI VESNU ZMIJANAC! Na pitanje zašto nije bio na koncertu svoje tašte Popović odgovorio krajnje čudno! 21:40 Vip 0
Hello/Alo/Đ.M. ZBOG NJE GA SE PORODICA ODREKLA! Vesna Zmijanac je tajnu o svojoj prvoj ljubavi krila skoro 40 godina, bio je sin moćnika, a onda je usledio šok! 12:36 Vip 0
Alo/K.G. ISPLIVALA FOTKA VESNE ZMIJANAC I NIKOLIJE KOJA KRIJE VELIKU TAJNU Svi su primetili isto i pitaju se da li je to moguće? (FOTO) 14:32 Vip 0
Alo/I.G. VESNU ZMIJANAC NAPALI NA MREŽAMA! Pevačica se sada oglasila, evo šta je imala da kaže! 21:16 Vip 0
Alo/J.M. VESNA ZMIJANAC U PUNOM SJAJU! Pevačica je održala dugo očekivani koncert, a sve je zasenila modernim stajlingom! 22:05 Vip 0
Blic/Alo/I.G. VESNA ODRŽALA KONCERT, OD RELJE I NIKOLIJE NI TRAGA NI GLASA! Pevačica pred nastup otkrila razlog zbog koga ćerka i zet nisu došli da je podrže! 21:45 Vip 0
Kurir/Alo/K.S. VESNA ZMIJANAC U VENČANICI, KEMIŠ U ODELU! Isplivale fotografije sa venčanja poznatog para, nećete ih prepoznati! (FOTO) 09:54 Vip 0
Grand/Alo/Đ.M. PRAVILA JE SMICALICE! Vesna Zmijanac razvezala jezik i progovorila o najvećim tajnama estrade i velikom rivalstvu sa ovom folk divom! 14:09 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Vesna Zmijanac brutalno odgovorila na skandalozno optužbe, a tiče se velike misterije u njenom životu! 19:09 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. URAGANKA JE PREUZELA DEČKA KOLEGINICI, ALI NIJE JEDINA! Ovo su najveći estradni ljubavni trouglovi! 08:24 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
PEKARI U TESTO ZA KROFNE UVEK DODAJU 1 MAGIČNI SASTOJAK Od njega budu vazdušaste i mekane, a ne upiju ni malo ulja 13:31