ON IMA 62 GODINE, A ONA 23 I TVRDI: "Zaljubili smo već na prvom sastanku, on je čovek mog života" 09:35
NJIHOVA LJUBAV JE POBEDILA SVE PREPREKE Kako je siromašni vojvoda Mišić uspeo da osvoji srce bogate Nemice 19:22
OSTAVIO JE KAO U ONOM VICU „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“ 16:55
SVADBA SE PRETVORILA U PAKAO Mladoženja otkazao venčanje pred svatovima, mlada pala u nesvest, a ovo je razlog! 12:05
„BILA SAM BESNA KAO RIS!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila 21:43
„NIKOME TO NE BIH PREPORUČILA!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana 16:42
„REKAO JE DA IMA PENZIJU 1.300 EVRA, AUTO I KUĆU“ Upoznali se na Fejsbuku, živeli zajedno, a onda je saznala šokantnu istinu 15:35
„KORISTILA SAM KONTRACEPCIJU I NISAM IMALA STOMAK“: Saznala da je trudna tek kada je zbog jakih bolova otišla u bolnicu 17:43
PRONAŠAO REŠENJE Žena je izgubila pamćenje u saobraćajnoj nesreći, a ono što je njen muž uradio će vas rasplakati 13:24
SLUČAJAN SUSRET PROMENIO JE SVE „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“ 14:56
RAZOČARAO SVE DEVOJKE Najzgodniji muškarac prekida karijeru modela, jer želi da postane sveštenik 16:33
"TRI GODINE IZIGRAVAM IDIOTA" Evo zašto je jedan momak šrafcigerom lomio katanac sa Mosta ljubavi u Vrnjačkoj Banji 15:44
LJUBAVNA PRIČA HRVATICE I SRBINA Evo šta se dogodilo kada je njena porodica pozvana na slavu u Beograd 10:55 Vesti 1
NISU MOGLI ZAJEDNO, ALI NI ODVOJENO Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra! 16:40
Naj žena DEVOJKA IZ SRBIJE OSVOJILA NAJJAČEG ČOVEKA NA SVETU Prelepoj Novopazarki snagator je najveća podrška! 14:11
alo.rs/S.Ć. KAD SUDBINA UMEŠA PRSTE Poslala je poruku na pogrešan broj i tada joj se život promenio zauvek 21:16 Žena 0
Alo/N.D. U SREĆNOM SU BRAKU VIŠE OD TRI DECENIJE Zorica i Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, A OVAKO JE POČELA NJIHOVA LJUBAV 20:50 Vip 0
Alo/N.D. ZAVEO MALOLETNU UČENICU, PA OTIŠAO NA VRATA NJENOM OCU Ovo je ljubavna priča brata Teodore Džehverović: ŠTO SAM SE VIŠE ODUPIRAO, POVEZANOST JE BILA JAČA 19:30 Vip 0
LJUBAVNA PRIČA SERENE VILIJAMS Slučajno ga je upoznala u luksuznom hotelu, a sve je počelo zbog jednog pacova 15:52
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
JA SAM PRAVOSLAVNI SRBIN PO VERI Novi ambasador SAD Mark Brnović: Odnosi SAD i Srbije su na prekretnici 21:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 29. MART Blizance čeka susret sa prijateljima, Jarcu je potrebna samoća, a šta je sa ostalima? 19:16
ARENA ZAGRMELA KAO NIKADA OVE SEZONE "Delije" probile granicu, evo kolika je buka izmerena (VIDEO) 21:07