FILIP ŽIVOJINOVIĆ NEMA SAMO VIKTORA I STEFANA Ovo su brat i sestra Bobinog sina po majci, oboje su uspešni 14:05 Vip 0
PRIJOVIĆKA PALA FILIPU NA GRUDI, PA GA LJUBILA Aleksandra i Živojinović nisu mogli da se kontrolišu, ovake ih još niste videli! 11:33 Vip 0
JA SAM MUŽ ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Filip Živojinović se od sada ovako predstavlja, društvene mreže gore! 17:50 Vip 0
JA BIRAO SAM TEBE! Filip Živojinović poslao Priji emotivnu poruku, ona je ovako reagovala! 13:45 Vip 0
ON NJU PROSTO OBOŽAVA! Po mrežama kruži video Filipa i Prije, ljubav kao njihova je prava retkost 08:46 Vip 0
KOMŠIJE SA BEŽANIJE RAZVEZALE JEZIK: Kad su se Prija i Filip doselili, svašta se o njima pričalo, a sada smo se sami uverili šta je istina 09:25 Vip 0
NADMAŠILI BRENU I BOBU Aleksandra i Filip od svadbe zaradili vrtoglavu cifru, evo kako su tada izgledali 16:58 Vip 0
PROMENIO JE ŽIVOT IZ KORENA NAKON BRAKA SA PRIJOM Ove ozbiljne škole je završio Filip Živojinović 07:00 Vip 0
OGROMNA OGRADA I RASKOŠ SA SVIH STRANA Zavirite u vilu Aleksandre i Filipa od pola miliona evra, nisu štedeli 13:55 Vip 0
NI TAŠTA BORKA, NI MAJKA Filip sve vreme bio sa ovom damom dok je Prija pevala u Areni Foto 21:30 Vip 0
SVE OČI UPRTE U MAJKU FILIPA ŽIVOJINOVIĆA Prva Bobina žena došla da podrži snajku, oduševila izgledom! (FOTO) 20:04 Vip 0
FILIP NOSI ALEKSANDRU NA LEĐIMA Živojinović objavio nikad viđenu fotku, evo šta joj je poručio! (FOTO) 14:50 Vip 0
OVO JE PRAVA ISTINA! Otkriveno šta se deislo na proslavi, sve o sukobu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića! 20:20 Vip 0
POSVAĐALI SE ZBOG CIGARA! Aleksadra Prijović i Filip Živojinović imali žustru raspravu u punom restoranu, on joj ne da da konzumira nikotin zbog koncerta?! 21:40 Vip 0
NJU JE FILIP ŽIVOJINOVIĆ LUDO VOLEO: Aleksandra Prijović im je uništila vezu, ona nakon ljubavnog kraha pobegla daleko! (FOTO) 18:22 Vip 0
MORAO JE ŠTO PRE DA IZABERE! Sin Aleksandre Prijović i FIlipa Živojinovića bio primoran da donese odluku za kraj! 21:28 Vip 0
Amina Jusović KAD SU SVI REKLI DA TI NISI TA, JA SAM REKAO DA JESI Filip Živojinović otkrio da su svi bili protiv njegove veze sa Aleksandrom Prijović 12:13 Vip 0
Amina Jusović NJEGOV ODGOVOR NAPRAVIO HAOS Dečko napisao da bi se oženio Prijovićkom, Filip Živojinović ovako reagovao! (FOTO) 11:05 Vip 0
Ermin Biberović NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI! Filip Živojinović nakon toliko godina otkrio pravo lice Aleksandre Prijović i sve javno podelio! 17:29 Vip 0
Ermin Biberović PROCURIO SNIMAK KOJI RASKRINKAVA PRAVU POZADINU ODNOSA Evo kako su se ponašali Lepa Brena i Filip Živojinović zajedno u društvu! (VIDEO) 17:16 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35