Alo/K.S. MNOGE SAM NERVIRALA! Aleksandra Prijović o nepoznatim detaljima iz svog života, pevačica otvorila dušu 09:09 Vip 0
Alo/D.S. DIVLJINA U SRED MAJAMIJA Aleksandra Prijović objavila video sa mužem, majkom i svekrvom, evo kako se pevačica provodi i u čemu se vozi! 23:05 Vip 0
Alo/I.G. FILIP I ALEKSANDRA UŽIVAJU DALEKO OD SRBIJE! Prijovićka sve obelodanila na društvenim mrežama! 19:59 Vip 0
Alo/K.G. LUD PROVOD! Procurio snimak Lepe Brene sa bivšom ženom Bobe Živojinovića, a tu su i njih dve! (FOTO) 23:00 Vip 0
Alo/J.M. PRIJOVIĆKA NAPUSTILA SRBIJU! Pevačica spakovala kofere i otputovala na ovu destinaciju, pokazala raj na zemlji koji oduzima dah! (FOTO) 07:44 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. SA MAĆEHOM SE ODLIČNO SLAŽE! Otkriveno u kakvim je odnosim Filip Živojinović sa očuhom, isplivali svi detalji! 09:05 Vip 0
Alo/I.G. NAJLEPŠE MOMENTE SAM PROVELA SA SINOM! Prijovićka progovorila o Filipu i planovima za drugo dete! 13:39 Vip 0
Alo/Đ.M. PRE PRIJE JE BIO SLAB NA PLAVUŠE! Ovo su sve bivše devojke Filipa Živojinovića, sa jednom se i verio, a ova manekenka je definitivno najveće iznenađenje! 13:27 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA! Nikada je nismo videli u javnosti, lepotu je nasledila od majke, a jedan detalj je svima zapao za oko! 21:27 Vip 0
Alo/Nedeljko Kiš OTVORILA DUŠU! Aleksandra Prijović ekskluzivno za Alo! prvi put o svojim roditeljima: Porodicu sam obezbedila za ceo život! 07:05 Vip 0
Alo.rs/M. S. OTAC I SIN U PROVODU BEZ ŽENA Filip i Boba Živojinović uživali sa Dinkićem i Milicom Pavlović, a od Prije i Brene ni traga! (PAPARACO) 10:56 Vip 0
Prva.rs/Alo/K.G. KOLEGINICE NE MOGU DA MI OPROSTE BRAK SA FILIPOM Aleksandra Prijović otvoreno o svekrvi i tome da sama finansira svoju karijeru! 09:02 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. NAGOVORILI SU ME Aleksandra Prijović odlučila da se ovim poslom više neće baviti! 10:05 Vip 0
Grand/Alo/I.G. PRIJOVIĆKA O RAZVODU! Aleksandra prokomentarisala tračeve koji kruže o krahu braka sa Filipom 21:05 Vip 0
Blic/Alo/K.G. PRIJOVIĆKA ZA VILU PODIGLA KREDIT OD 500.000 EVRA! Evo kako izgleda luksuzni dom pevačice u kome uživa sa Filipom i sinom Aleksandrom! 15:40 Vip 0
Alo/Đ.M. PRIČALO SE DA JE ONA KRIVA ZA NJIHOV RAZVOD! Evo u kakvom je odnosu Lepa Brena sa Bobinom prvom suprugom i Filipovom majkom! 22:00 Vip 0
Alo/M.S. KOJI MUŽ SE JOŠ PONAŠA KAO FILIP!? Aleksandra Prijović šokirala odgovorom na pitanje da li joj suprug brani da se oblači provokativno! 11:47 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. PRIZNALA ZBOG ČEGA SE SVAĐAJU! Prijovićka otvorila dušu o problemima u braku, a onda progovorila i o sukobu sa Brenom i Bobom! 07:45 Vip 0
Alo/D.S. FILIP U AMERICI, PRIJOVIĆKA U SRBIJI Poznati par se razdvojio, a evo šta je razlog! 09:13 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57