AMAJLIJA STARA 32 GODINE: Milica Pavlović je ovo uradila pet minuta pre izlaska na scenu, iza svega je emotivna porodična priča 21:30 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ POGOĐENA USRED NASTUPA Pevačica hitno sišla sa bine, pa se suočila sa njima! 14:45 Vip 0
JEDAN DETALJ JE PRIVUKAO OGROMNU PAŽNJU: Svetski mediji bruje o spektaklu Milice Pavlović! 19:39 Vip 0
NEKA NIKAD NE ZABORAVE ODAKLE SU DOŠLE I KOLIKO PARA SU IMALE: Suzana Jovanović brutalno o uspehu Prije i Milice Pavlović 19:50 Vip 0
SVAKAKO NE IDE DA PRIJA OVO NOSI: Karleuša objasnila sve o pištolju sa koncerta Milice Pavlović o kom bruji Srbija, nije birala reči 17:03 Vip 0
OVO JE MAJKA MILICE PAVLOVIĆ Ostavila je pevačicu kada je bila mala, nikada joj to nije oprostila! 10:51 Vip 0
MILICA OTKRILA ŠTA JOJ JE POSLALA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ Javno priznala zbog čega se nije pojavila na njenom koncertu u Zagrebu 12:55 Vip 0
IMALA SAM PROBLEME NA BINI: Milica Pavlović priznala šta se dešavalo tokom koncerta u Areni, dogodio se peh koji nije očekivala 10:00 Vip 0
MILICA SIŠLA BOSA U PUBLIKU, SVI U TRANSU Zapevala ovaj hit, pa dovela atmosferu do usijanja, svi hoće da je dodirnu 08:15 Vip 0
MILICA SEDI NA PODU, PEVA I PLAČE Emotivni kadrovi iz Arene, Pavlovićeva nije mogla da kontroliše emocije 07:40 Vip 0
KARLEUŠA SKINULA SVE SA SEBE I NAPRAVILA HAOS Milica je najavila ovim rečima, a onda su nastale scene koje Srbija nije videla! 07:24 Vip 0
GOVORILI SU DA SAM SELJANČICA IZ BUNIBRODA, A EVO ME DANAS STOJIM OVDE: Milica otvorila dušu pred beogradskom publikom 22:54 Vip 0
MILICA SE PRESVUKLA, PA SELA NA BICIKL Gori Arena, Alo! na licu mesta, ovakva atmosfera još nije viđena 22:37 Vip 0
TOTALNI HAOS U ARENI U BEOGRADU! Milica Pavlović ređa sve svoje najvece hitove, publika u transu 22:15 Vip 0
VEČERAS STE MOJI, JA SAM ZAUVEK VAŠA Cela Arena peva sa Milicom Pavlović, evo kojom je pesmom započela spektakl 21:52 Vip 0
BILE SU U SUKOBU, A SADA ĆE DELITI BINU Saznajemo! Ona je druga gošća Milice Pavlović na koncertu u Areni 21:35 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL MILICE PAVLOVIĆ Koncert samo što nije počeo, poznate ličnosti stigle u velikom broju 21:15 Vip 0
KARLEUŠA STIGLA U PRATNJI OVIH MOMAKA KOD MILICE NA KONCERT Jelena užurbano ušla u Arenu, izbegla medije 20:45 Vip 2
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48