IMAM FALINKU, NIKO MI NE PRILAZI Milica Pavlović priznala sve o odnosu sa muškarcima, pa rešila da ovo promeni kod sebe! 08:20 Vip 0
HUMANI GEST MILICE PAVLOVIĆ Platila ovoj porodici luksuzno putovanje, a oni su sada otkrili kakva je pevačica privatno! 13:30 Vip 0
MUŠKARCI MI NE PRILAZE Milica Pavlović priznala za Alo! da ima falinku, smatra da postoji problem sa njom i momcima (FOTO+VIDEO) 19:58 Vip 0
SENJORITA GRMI U BIKINIJU Milica Pavlović pokazala zanosno telo, platila boga oca za odmor u Portugaliji 15:20 Vip 0
OVAKO IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Milica Pavlović pokazala svoje pravo lice, pa poslala snažnu poruku! (FOTO) 18:15 Vip 0
O NJENOJ FACI SVI PRIČAJU! Milica Pavlović doživela šok na nastupu kada je devojci iz publike dala mikrofon, ono nije očekivala! (VIDEO) 17:30 >> 17:55 Vip 0
PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA FOTOGRAFIJE? Danas je atraktivna plavuša i svi uzdišu za njom, a nekada je izgledala ovako 13:30 Vip 0
TAKO SE TO RADI! Milica Pavlović ovim potezom na nastupu raspametila publiku, ovo još niko nije uradio! (VIDEO) 07:15 Vip 0
OVAKO IZGLEDA MAJKA MILICE PAVLOVIĆ! Napustila je kada je bila mala, nikada joj to nije oprostila! 13:45 Vip 0
KAO DA SAM BILA U VEZI SA PLAĆENIM UBICOM Milica Pavlović ispričala sve detalje o dečku sa kojim je planirala budućnost 10:47 Vip 0
GLAMUROZNO Milica Pavlović proslavila 32. rođendan, pa za Alo! otkrila: Baka me naučila da đuskam, a deka da cirkam! 08:30 Vip 0
OTKRIVENA ISTINA O "AFERI ULCINJ" Nakon priča da Milica Pavlović nije htela da peva pred 50 ljudi, pevačica rešila da progovori! 07:30 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ RASKRINKALA SARU Jovanovićeva tvrdila da se ne poznaju, a sada konačno otkrivena prava istina! 21:39 Vip 0
GLAMUROZNO SLAVLJE MILICE PAVLOVIĆ Pevačica se pojavila kao princeza u belom, a onda poručila "Maćeha i ja volimo da popijemo" 21:27 Vip 0
GRUDI NA IZVOLTE! Milica Pavlović šokirala fanove izgledom, sva u tračicama, a tek kad se okrenula! 07:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
OVO SE TIČE HRVATA, MAKEDONACA, CRNOGORACA... Svetska sila sa istoka donela odluku, na novoj listi je 9 zemalja 22:45 Vesti 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48