najžena.rs ODJEKNULE POSLEDNJE REČI HALINE HAČINS: Evo šta je izgovorila u momentu kada ju je upucao Boldvin 22:01
Alo/Đ.M. UBIO JE ŽENU, A SLAVITE PRAZNIK! Alek Boldvin i njegova supruga zaprepastili javnost skandaloznom fotografijom, glumac na stubu srama! 19:30 Vip 0
Alo/I.G. BOLDVINOVA ŽENA UPLAŠENA Oglasila se nakon užasne tragedije, slavnom glumcu poslala snažnu poruku 08:48 Vip 0
Alo/Đ.M. KAŽU MI DA SAM MATORA VEŠTICA Eva Ras progovorila o brojnim uvredama sa kojima se susreće, a osvrnula se i na slučaj koji je šokirao ceo svet 18:15 Razonoda 0
ZBOG BOLDVINA SE I ONA OGLASILA Verenica pokojnog Brendona Lija posle 28. godina progovorila o tragediji i poslala jasnu poruku! 13:39
Naj žena PRVI PUT NAKON TRAGEDIJE Alek i Hilarija Boldvin pozvali novinare i dali zajedničku izjavu! 11:07
Alo/Đ.M. DESIO SE OVAJ UŽASAN DOGAĐAJ Oglasio se Alek Boldvin prvi put nakon skandaloznog incidenta, a evo šta kaže o Halini koju je ubio na setu filma! 23:16 Vip 0
Alo.rs/N. D. PUŠKA MU JE OTKINULA PRST Miloš Biković progovorio o tragediji na snimanju, pa komentarisao slučaj Aleka Boldvina! (VIDEO) 16:59 Razonoda 0
Alo/Đ.M. NEMA REČI KOJE OVO MOGU DA OPIŠU! Supruga Aleka Boldvina se obratila porodici žene koju je ubio slavni glumac, poruka kida dušu! 12:38 Vip 0
Alo/I.G. BOLDVIN IZA REŠETAKA ZBOG SMRTI KOLEGINICE?! Glumca bi mogle da zadese ozbiljne pravne posledice 22:17 Vip 1
Alo/Đ.M. SLOMLJEN OD BOLA! Oglasio se otac žene koju je ubio Alek Boldvin, a samo jedno je imao da poruči slavnom glumcu nakon strašne tragedije! 13:43 Vip 0
najžena.rs ALEK BOLDVIN NEUTEŠAN: Njegov susret sa mužem ubijene je srceparajući, grli ga i jeca 13:06
Alo/Đ.M. NOVI SKANDALOZNI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE! Otkriveno ko je zapravo dao pištolj Aleku Boldvinu kojim je ubio direktorku, sada je sve jasnije! 08:50 Vip 0
Alo.rs/D. I. ALEK BOLDVIN SE POVLAČI IZ JAVNOSTI? Tragedija na snimanju ga potpuno razorila! 20:09 Vip 0
Nakon što mu je Boldvin ubio ženu, oglasio se muž nastradale Haline sa potresnom porukom, a nagađa se i krivac! 17:21
Alo/Đ.M. DOŠAO I ALEK BOLDVIN! Održana komemoracija direktorki koju je ubio slavni glumac! 13:50 Vip 0
Alo/Đ.M. DALA JE BOLDVINU KOBNO ORUŽJE! Ovo su detalji o devojci za koju kažu da je najveći krivac jezivog zločina koji je šokirao Ameriku i svet! 12:00 Vip 0
Alo/Đ.M. NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA SA SETA! Zaposleni znali da je pištolj neispravan, odlučili da progovore i odbrane Aleka Boldvina! 09:15 Vip 0
Alo.rs/D. I. PROGOVORIO REDITELJ KOG JE RANIO ALEK BOLDVIN Nije mogao da prestane da priča o njoj, a suze su mu samo navirale! 20:23 Vip 0
Alo.rs/D. I. SRPSKI ORUŽAR OTKRIO KO JE KRIV U SLUČAJU ALEKA BOLDVINA Tvrdi da jedna stvar nije smela da se dogodi na snimanju i ko je napravio kobnu grešku! 18:46 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37