Alo/N.Denda DALILINA MAJKA ZBOG HEROINA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI! Ekskluzivno otkrivamo mračne tajne porodice Mujić! 08:30 Vip 2
Kurir/Alo/J.M. MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ U NOVOM IZDANJU! Nacija šokirana njenim izgledom! (FOTO) 22:15 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. TAJ ĐILKOŠ JE OTROV, DALILA JE GORA OD NJEGA! Emina Mujić besna nakon stravičnih scena u Zadruzi, moli produkciju da je puste unutra! 14:49 Vip 5
Rijaliti plus/Alo/I.G. OTKRIVENI NOVI, JEZIVI DETALJI CRNE MAGIJE U ZADRUZI: Nepokretni crni mag iz Bugojna sprovodi sihre, zato im treba uprljana Dejanova odeća! 21:43 Vip 1
Blic/Alo/I.G. DALILINA MAJKA KIPTI OD BESA, JAVNO SE OBRATILA DEJANU: Zaneo si se, reci ko te je terao iz Šepka, živeo si kao princ! 21:41 Vip 5
Alo/D.S. OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA DALILINIM RODITELJIMA Dejan progovorio o životu u Bosni, pa otkrio zbog čega se gorko kaje! 19:06 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. FILIP SILOVAO DEVOJKU U CRKVENICI? Emina Mujić otkrila skandalozne detalje o Carevoj prošlosti, pa najavila ulazak u rijaliti! 14:44 Vip 2
Blic/Alo/I.G. PRIPRETILA FILIPU I IZVREĐALA GA NAJSTRAŠNIJE! Dalilina majka kipti od besa zbog Carevog napada na Dragojevićku, kontaktirala i Velikog šefa! 20:45 Vip 1
Alo/D.S. EMINA POTVRDILA PRIČE O "SIHIRU", ISLAMSKOJ CRNOJ MAGIJI Dalilina majka progovorila o vradžbinama, a evo koga je optužila za krah braka ćerke i zeta! 22:02 Vip 4
Blic/Alo/I.G. OTKRIVENA TAJNA O CRNOJ MAGIJI! Huso i Emina ljuti na Dragojeviće: Dejanova porodica je kriva za sve, znaju oni šta su uneli u kuću! 12:32 Vip 5
Blic/Alo/Đ.M. JEL TREBA DA PADNE MRTVA GLAVA?! Dalilina majka van sebe nakon Dejanovog nervnog sloma i jezivih scena u Zadruzi, ulazi u rijaliti! 10:48 Vip 10
Blic/ALO EMINA MUJIĆ OČAJNA: Dragojevići su najveći smradovi, Dalili je narušeno zdravlje, ne mogu ovo da gledam! 21:31 Vip 3
Alo/D.S. OVO JE DOKAZ DA SE ODREKAO PRAVOSLAVLJA?! Dejan i Dalila se u razgovoru ispalili, Dragojević ovim gestovima podgrejao sumnje da je prešao u islam?! 19:22 Vip 5
Blic/Alo/I.G. SPREMA SE HAOS U ZADRUZI! Dalila će da padne u nesvest kad na vratima Bele kuće ugleda nju! 08:46 Vip 0
Alo/D.S. MAGIJA JE BAČENA OD NJEGOVIH IZ VETERNIKA Emina Mujić šokirala izjavom, evo kako su Dragojevići navodno uništili brak Dalile i Dejana! 16:30 Vip 0
Alo/D.S. JAVNO KAŽEM, NE TREBA DA SE POMIRI SA BRATOM Isplivao dokaz da Dalila laže, jeste govorila Dejanu da treba da bude protiv svoje porodice! 20:35 Vip 2
Blic/Alo/Đ.M. DALILINA MAJKA DEFINITIVNO ULAZI U ZADRUGU! Ugovorila specijalne uslove sa produkcijom, a otkriveno i koliki će joj biti honorar! 08:00 Vip 0
Alo/D.S. ISPLIVAO KRUNSKI DOKAZ DA JE PROMENIO VERU?! Dalila i Dejan se venčali po muslimanskim običajima, bivši par se ovim postupkom odao?! 18:45 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. BOLI ME ŠTO NISAM UZ NJU, ONI ĆE SE POMIRITI! Dalilina majka slomljena nakon ćerkinog haosa sa Dejanom, ne može više da je gleda kako pati i muči se! 22:54 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. NEĆU DA PRIČAM... Dalilina majka otkrila sve detalje o Dejanovom prelasku u islam, obelodanila šta to kriju njegove komšije, a njen bivši zanemeo od šoka! 08:50 Vip 3
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1