Story.hr/Alo/Đ.M. OKRENULA SE VERI I MOLITVI Marijana iz Velikog brata nestala je pre dva meseca, a sada su se pojavili novi šokantni detalji 13:52 Vip 0
Alo/A.J. OTKRILA SVE O SUKOBU Dalila šokirala, uporedila Cara sa psom, pa priznala da li ga voli 18:35 Vip 0
Alo/A.J. PRIČALI KROZ ŠIFRE Sandra i Anđelo doneli zajedničku odluku o buducnosti njihovog odnosa 16:35 Vip 0
Alo/A.J. ODNOS IM SE POTPUNO PROMENIO ZBOG DALILE Evo šta su Anđelo i Sandra zamerili i prebacili jedno drugom 16:15 Vip 0
Alo/A.J. ANĐELO PRIZNAO SVOJE EMOCIJE SANDRI Rekao šta oseća prema njoj, pa doneo važnu odluku 15:55 Vip 0
Alo/A.J. MILJANA MU OPALILA ŠAMARČINU, PA NAPALA BEBICU Kulićeva napravila haos zbog igrice, Mensura branila devojka 16:00 Vip 0
Alo/A.J. JA SAM TE NAPRAVILA, JA ĆU I DA TE UNIŠTIM Mensur zbog ove rečenice ušao u neviđeni sukob, Mina mu poručila da će biti još gora 17:20 Vip 0
Alo/A.J. STAVIO IH U ISTI KOŠ Anđelo postideo ove dve zadrugarke, pa otkrio da razume Miljanu i Zolu 17:55 Vip 0
Alo/A.J. NIJE PREBOLEO DALILU Anđelo prouzrokovao haos u Zadruzi, Aleks mu besna sasula sve u lice 16:45 Vip 0
Alo/A.J. ŠTO GA VIŠE GLEDAM, VIŠE SE HLADIM Anđela ispričala kako je uspela da preboli Mateju i kako se oseća posle toga, a evo ko je saslušao 11:10 Vip 0
Alo/A.J. IZAŠLE NA VIDELO LAŽI CARA I SANJE Pojavio se klip vruće akcije ispod pokrivača, a niko nije znao da je imao se*s i sa njom 09:15 Vip 1
Alo/A.J. ALEKS RONILA SUZE, VIKALA NA DEJANA Nikolićeva ne može da se smiri, Dragojević pokušao da je uteši 08:55 Vip 2
Alo/A.J. ŽELI SVADBU Car progovorio o odnosu sa Sanjom Grujić, pa poželeo da stane na ludi kamen? 18:10 Vip 2
Alo/A.J. NISAM POGREŠILA Sanja Grujić otkrila da se ne kaje zbog vrele akcije sa Carem, a ovaj zadrugar osuo: Ti si po*no zvezda 17:50 Vip 0
Alo/A.J. RASKRINKANI Anđelo i Sandra otkrili kada će se dogoditi prvi poljubac, Đedović poludeo pa izneo detalje koje javnost nije znala 17:30 Vip 0
Alo/A.J. NIKO NIJE BOLJI OD NJEGA Dejan uzdizao sebe, pa otkrio zašto je imao potrebu da ponizi Anđelu 16:30 Vip 0
Alo/A.J. ZA SVE JE U PRAVU Aleks iskoristila priliku da se požali Martini, otkrila joj šta je muči u vezi sa Dejanom 16:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37