Blic/Alo/Đ.M. NIJE MOGAO DA GLEDA KAKO PATI! Draško momentalno nazvao Tanju nakon pretnji njenog muža Dušana, pevačica se oglasila posle razgovora sa njim! 07:35 Vip 0
Novosti/Alo/D.S. OBLIO ME HLADAN ZNOJ, DRAŠKO TO NIJE ZASLUŽIO Tanja Savić šokirana Dušanovim pretnjama Stanivukoviću, pevačica uplašena! 22:40 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. MUŽ TANJE SAVIĆ UPUTIO PRETNJE DRAŠKU STANIVUKOVIĆU! Dušan besan: Ona je moja žena, ne bih voleo da mu se nešto desi! 21:12 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. DRAŠKO JOJ SREDIO ADVOKATA? Tanja Savić počinje proces sa mužem, a dečko joj pomaže da zadrži decu! 09:06 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. PRESEKLA! Otkriveno zašto Tanja Savić ne odbija nijednu tezgu, pevačica sprema pakleni plan protiv još uvek zakonitog supruga Dušana! 08:05 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. U JEKU AFERE SA POLITIČAREM! Tanjin suprug stiže sa advokatima u Srbiju da se bori za decu, pevačica kipti od besa: Narkomančina jedna! 12:15 Vip 1
Telegraf/Alo/Đ.M. MI SMO I DALJE U BRAKU, ONA JE ŽENA BEZ MORALA! Šokantna izjava Tanjinog bivšeg muža o njenoj aferi, Dušan jasno stavio do znanja jednu stvar! 09:55 Vip 3
AKurir/Alo.rs/D. I. OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ Dušan javno otkrio šta misli o aferi svoje supruge sa Stanivukovićem! 22:49 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. TRAŽIO JE DA ISKASAPI SEBI VRAT! Menadžer Tanje Savić izneo jezive detalje porodičnog nasilja i užase kroz koje je prošla, za ovo javnost nema pojma! 19:00 Vip 1
Svet/Alo/Đ.M. PANIKA U PORODICI TANJE SAVIĆ! Komšinica otkrila najveće pevačicine strahove, ne sme decu da odvede u Beograd! 09:27 Vip 1
N.Kiš - M.Čolić DRAMA Bivši muž diskredituje Tanju Savić i optužuje je za nasilje nad sinovima! 07:00 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. SPREMIO ADVOKATE DA TUŽI TANJU SAVIĆ? Bivši muž pevačice dolazi u Srbiju po decu! 23:00 Vip 0
Alo/N.D. DUŠAN MI JE PRETIO, TRAŽIO DA MU NABAVLJAM DROGU Estradni menadžer ulazi u Zadrugu 5 da raskrinka cimere, a spomenuo i buran život Tanje Savić! (VIDEO) 12:35 Vip 0
Alo.rs/D. I. TANJA SAVIĆ ODVELA DECU NA NAPUŠTENU PLAŽU Pevačica krije gde letuje, strahuje od supruga?! 15:55 Vip 0
Alo.rs/D. I. TANJA SAVIĆ ODVELA SINOVE IZ ZEMLJE Otkriveno gde je pevačica, a poslala je i poruku! 15:44 Vip 2
Alo/D.P. SITUACIJA SE NE SMIRUJE! Oglasila se Tanja Savić nakon optužbi njenog bivšeg supruga da pevačica zlostavlja decu: On ima šifru, ne slušajte ga! 13:17 Vip 1
Alo/Đ.M. DUŠAN OBJAVIO IZGREBANO LICE DETETA! Bivši muž Tanje Savić tvrdi da pevačica maltretira sinove i da ih fizički zlostavlja! (FOTO) 12:50 Vip 4
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0