Alo/D.S. ŠA JE ŠVALER Tara Simov oplela po reperu, a evo sa kojim zadrugarkama se dopisivao dok je bio u vezi sa njom! 15:07 Vip 0
Alo/D.S. SPAVAJ SA OTVORENIM OČIMA, PRESPOJIĆE MU Car i Miki od jutros posmatrali Dejana, Đuričić zvao Filipa u izolaciju kako bi ga zaštitio! 12:18 Vip 0
Alo/D.S. TO SU TAKVE DŽUKELE Miki raskrinkao Dejana i Dalilu, pa otkrio da su Dragojevićka i Car imali tajne razgovore ispod pokrivača 07:56 Vip 0
Alo/D.S. PRODUKCIJA SE UMEŠALA U BRAK DEJANA I DALILE Zadrugari izneli sramne optužbe na račun čelnika Zadruge! 13:08 Vip 0
Alo.rs/D. I. KATASTROFA! MIKI PREVARIO ŽENU! Đuričić nije izdržao ni dva meseca, ali nije on kriv! 20:06 Vip 0
Alo/D.S. OVO JE JAČE OD ZALJUBLJENOSTI, OVO JE LUDILO! Zadrugari reagovali na Daliline i Filipove snimke iz izolacije: Oni se i u tišini smeju! 16:55 Vip 0
Alo/D.S. ŽIVOT MU SE RUŠI Miljana i Miki napali Dalilu: Ne može da bude veseo kad ti dolaziš vesela od drugog čoveka! 16:47 Vip 0
Alo/Đ.M. ON GLEDA U DALILU KAO U MAJKU! Miki sasuo Dejanu sve u lice, Dragojević ustao i odbrusio svima celu istinu, ne želi više da ćuti! 10:12 Vip 0
Alo/D.S. DALILA JE VEĆ PREVARILA DEJANA SA FILIPOM?! Car izneo šokantne detalje Mikiju, pa pripretio: Vrlo brzo ćete svi videti! 10:26 Vip 1
Pink/Alo/I.G. NEKA SI PROMENILA KUVARA Miki pecnuo Dalilu, a Car se potrudio više nego ikada da zavede Dejanovu ženu 21:54 Vip 0
Alo/Đ.M. NAPUSTIO BELU KUĆU Miki Đuričić hitno prekinuo emisiju zbog zdravstvenog stanja, zadrugar moli za pomoć! 08:29 Vip 1
Alo/D.S. BRAK BEZ DECE JE KAO AUTO NA DIZEL! Car udario u najbolinju tačku Dalile i Dejana, smatra da njihov brak zato manje vredi! 20:04 Vip 0
Alo/D.S. BOLI ME UVO I DA JE ŽENA AL KAPONEA, A NE DEJANOVA Filip ne odustaje od Dalile, ne zanima ga što je udata! 20:26 Vip 1
Alo/D.S. DALILA I DEJANE, SPAŠAVAJTE BRAK! Miki Đuričić stao na stanu Dragojevića, Caru poručio: Ti si pi*ka, sam si kriv za sve! 16:54 Vip 0
Alo.rs/D. I. PUKAO ŠAMAR Miki pred diskvalifikacijom, Miljana ga molila da prestane zbog ćerke! 08:17 Vip 0
Alo/I.G. UMEŠAO SE I MIKI! Zadrugar moli Cara samo jednu stvar koja će bitno uticati na njegov život 21:40 Vip 0
Alo/Đ.M. NA IVICI SUZA Obezbeđenje donelo Mikiju Đuričiću nesvakidašnje iznenađenje, zadrugar od šoka zanemeo! 18:53 Vip 0
Alo/D.S. MISLIO SAM DA ĆE BITI GALA PROSLAVA Miki i Čolak opleli po Subotićki, pa se dotakli detalja iz Miljanine i Zoline intime 15:02 Vip 0
Alo.rs/D. I. MILJANA UŠLA U ZADRUGU 5, A STIŽE I ZOLA Odmah se okomila na ovog zadrugara! 23:13 Vip 2
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 27. NOVEMBAR Ovna čekaju važni zadaci, Lav uživa u ljubavi, a evo šta čeka ostale 19:16
CRNO-BELIMA OLAKŠAN POSAO Problemi za Olimpijakos, dva bitna igrača propustila trening pred Partizan 18:26