Alo/N.D. UPUTIO MI JE JAKO LOŠE REČI! Bane Čolak pred Zadrugu 5 zazvezao jezik, otkrio u kakvom je odnosu sa Mikijem, pa spomenuo tužbu! 14:03 Vip 0
Alo/N.K. POKAZAĆU MU JA ŠTA JE ZAKON ULICE! Miki progovorio i ćerki i ženi, dokatao se i tuče sa Tomovićem, a ovom zadrugaru je poručio samo jedno! (VIDEO) 17:27 Vip 2
Alo/N.K. IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO! Miki Đuričić nakon godinu dana ilegale stigao ispred Pinka, zadrugar spomenuo i ogroman honorar koji je dobio! (FOTO) 16:28 Vip 0
Alo.rs/D. I. OVO SU UČESNICI ZADRUGE 5 Kontroverzni bračni par, bivši košarkaš i najpopularnija rasturačica brakova! 10:22 Vip 1
Pink/Alo/D.S. BRAČNI PAR ULAZI U ZADRUGU Svi se plaše njihovog oštrog jezika, a evo ko su oni! 14:42 Vip 1
Alo.rs/D. I. SLAVLJE U KUPINOVU, MIKIJEVA ĆERKA NAPUNILA GODINU DANA Mala Dunja dobila vredan poklon! 21:42 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. VLADIMIR TOMOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5?! Opleo po Kristijanu Goluboviću i svima koji su mu ćutali dok je javno varao ženu, a onda priznao jednu stvar! 20:18 Vip 2
Alo/Đ.M. ODREŠILI KESU! Miki Đuričić otkrio honorar koji dobija u Zadruzi, Željko Mitrović je spreman da izdvoji ozbiljnu svotu novca za njega! 15:29 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. ŽENI SE MIKI ĐURIČIĆ! Rijaliti učesnik objavio tačan datum venčanja, a onda otkrio još jedan detalj koji je iznenadio sve! 12:36 Vip 0
Republika/Alo/D.S. AKO PREVARIM ŽENU SA BEŠTIJOM U RIJALITIJU, OBESIĆU SE NA SRED KUPINOVA! Miki Đuričić o učešću u "Zadruzi 5"! 17:41 Vip 2
Kurir/Alo/D.S. DOŠLE NA GOTOVO, MIKIJU SE USELILE ĆERKA I ŽENA! Dao je ogromnu cifru za renoviranje kuće! 11:43 Vip 1
POVUKAO SE IZ MEDIJA! Miki Đuričić vešto krije porodicu od očiju javnosti, a sada je objavio fotografiju ćerkice koja neodoljivo podseća na rijaliti zvezdu! (FOTO) 11:20 Vip 0
Alo/Objektiv/M.G. U RIJALITI VIŠE NI MRTAV Miki Đuričić dobio ponudu koja se ne odbija, nakon gajenja paradajza i paprika bivšeg zadrugara gledaćemo u ovoj ulozi! 21:15 Vip 1
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
RASPLAKA ČOVEK ČITAVU SRBIJU Donarumina emocija i posveta pehara Lige šampiona Siniši Mihajloviću (VIDEO) 20:23