Alo/ Sonja Andrić DEJAN ULAZI U ZADRUGU ZA 50.000 EVRA Otkrivamo detalje Dragojevićevog ugovora 08:00 Vip 1
Alo/Đ.M. SKLONIO SAM BUBICU I REKAO MU SVE Miki prvi put javno obelodanio koju informaciju je dao Dejanu, a tiče se Aleks 16:02 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. BITNIJE SU MU MAJINE SI*E OD ĆERKICE Dejan doživeo pomračenje i sasuo Mikiju sve u lice: Ovo je nasilje nad ženama! 15:11 Vip 1
Alo/A.M. NE DAJ DA TE SLOME Dejan Dragojević emotivnom porukom se obratio Aleksandri (FOTO) 12:48 Vip 3
Alo/M.K. ZALJUBIO SE U SVE ŠTO JE JE*AO Miki I Miljan osuli neviđenu paljbu po Dejanu i Aleks, pa pomenuli Davida 02:15 Vip 2
Alo/M.K. DEČKO TI JE IMAO DEVEDESET GODINA Miki Đuričić žestoko udario na Aleks Nikolić, izneo stravične optužbe, ona mu nije ostala dužna 23:56 Vip 2
Alo/M.K. ČAST MI JE ŠTO TE ZNAM Neočekivani obrt za crnim stolom, Milica toliko nahvalila Jelenu da zadrugari ne mogu da veruju, Miki skočio odmah 23:47 Vip 1
Alo/M.K. TI SI POKVARENI DŽUKAC Miki Đuričić oštro osudio Necino ponašanje, prozvao njegovo se**ualno opredeljenje 23:03 Vip 0
Alo/M.K. TRAČ PARTIJA Super Cveta i Miki Đuričić opleli po ovim zadrugarima, nisu ih štedeli 21:50 Vip 0
Alo/Đ.M. BOLESNICA MI VREĐALA ŽENU Miki Đuričić doživeo pomračenje, saznao šta se dešava napolju sa komšijom, pojavio se snimak (VIDEO) 15:35 Vip 1
Alo/M.K. NAJBOLJI ZADATAK U RIJALITIJU Super Cveta se upišala od smeha kada je videla Mikija Đuričića 02:55 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. TATU POKOJNOG ŠTO SE OBESIO, PRESEŠĆE VAM Ovako je Miki Đuričić pretio porodici komšije koji mu je zapalio kuću 13:25 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. PRODUKCIJA DONELA ODLUKU Miki Đuričić ni ne sluti šta se dogodilo dok je on u rijalitiju, haos u najavi 21:05 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MIKI JE DIVLJAK I PSIHOPATA Ona je razlog zbog kog je Đuričiću zapaljena kuća, iznela stravične detalje i razlog sukoba 19:08 Vip 0
Alo/N.K. ALO! U KUĆI MIKIJA ĐURIČIĆA Otac zadrugara otkrio jezive detalje napada na njihov dom, komšije u strahu (VIDEO) 17:58 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE ZAPALIO KUĆU MIKIJA ĐURIČIĆA Komšija završio iza rešetaka, a evo koja kazna ga čeka 16:34 Vip 0
Informer/Alo/A.M. SVE SE SAZNALO Otkriveno zašto je Mikiju Đuričiću zapaljena kuća u Kupinovu 15:39 Vip 2
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57