Kurir/Alo/E.B. STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA Preživeo je pravi pakao i horor, najbliži su mu umirali pred očima! 11:30 Vip 0
Informer/Alo/M.K. NIKADA NISAM ZAKAZAO Milić Vukašinović se pohvalio kako i u 73. godini života ima redovne intimne odnose: "To je najjači nagon" 20:30 Vip 0
Alo! / o. K. HTEO SAM DA JE UBIJEM Milić Vukašinović je ovako govorio o pokojnoj ćerki koja je tukla majku 12:49 Vip 0
Pink/Alo/B.S. Milića Vukašinovića o sukobu sa Tomom Zdravkovićem "MALO JE FALILO DA SE POBIJEMO" Bio je pijan i provociao me pred svima, A IMAO JE SAMU JEDNU ŽELJU 09:45 Vip 0
Alo/N.D. "MOJA MRAZICA!" Milić Vukašinović pokazao suprugu u nesvakidašnjem izdanju, PLJUŠTE KOMENTARI (FOTO) 21:20 Vip 0
Alo/N.S. KOMPONOVAO NAJVEĆE ESTRADNE HITOVE Roker izgubio sve, a sada živi od Cecinih pesama 08:54 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. POMOGAO MU MILIJARDER Milić Vukašinović se suočio sa velikim problemom, A ONDA JE USLEDIO ŠOK PREOKRET 20:40 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. NOGOM ŠUTNUO DIREKTORA I POČEO DA PIJE SA 12 Buran život Milića Vukašinovića ne prestaje da šokira 13:00 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ZBOG ĆERKINIH DUGOVA ŽIVI KAO PODSTANAR Milić Vukašinović prodao luksuzni stan, a onda ga sačekala šok informacija 21:09 Vip 1
Alo/N.D. BIVŠI DEČKO JE NAVUKAO NA IGLU, TUKLA JE MAJKU Milić Vukašinović prisetio se pakla koji je proživljavao sa pokojnom ćerkom 20:54 Vip 0
Alo.rs MILIĆ VUKAŠINOVIĆ OČITAO LEKCIJU ZAPADNJACIMA Kad si prepadnut, kad se bojiš i miš ti izgleda kao Godzila 17:59 Vesti 0
Alo/Đ.M. OVAKO IZGLEDA BEZ NAOČARA I ŠEŠIRA! Milić Vukašinović proslavio 72. rođendan, rokera u ovakvom izdanju nikada niste videli, fotkom oduševio! (FOTO) 22:05 Vip 1
Kurir/Alo/D.S. EVO ZAŠTO MNOGI VERUJU DA JE KUĆA VELIKOG BRATA UKLETA Učesnici rijaliti programa poginuli u jezivim nesrećama, digli ruku na sebe ili doživeli porodične tragedije! 11:49 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. REKAO SAM ŽENI DA NE PRAVIMO DETE, JER ĆE BITI NARKOMAN Muzičar progovorio o ćerci koja je bila zavisnik i unucima o kojima brine socijalna služba 18:09 Vip 0
ALO/I.G. MILIĆ VUKAŠINOVIĆ OTKRIO DETALJE DRUŽENJA SA TOMOM Prvo su se potukli, a onda postali nerazdvojni prijatelji 07:30 Vip 0
Alo.rs SROZAO IME KOJE JE STVORIO Milić žestoko isprozivao Bregovića, pa spomenuo "Bijelo dugme" : "To je najveća prevara" 20:10 Vip 1
Express tabloid.ba/M.A. UNUCI MILIĆA VUKAŠINOVIĆA ŽIVE U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU:Posećujem ih kad odem u Sarajevo! 08:17 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37