POZNATU CRNOGORSKU INFLUENSERKU HTEO DA PREBIJE TAKSISTA! Skandal u Podgorici, plače od straha, hitno pozvana policija! 23:00 Vip 0
SVINJA GA UJELA ZA POLNI ORGAN, MORALI SVE DA MU UŠIVAJU Detalji novog napada životinje u Aleksincu 19:36 Hronika 0
"SAMA SE DOVUKLA DO KUĆE, SVA U POVREDAMA, REŠIĆEMO SE TE SVINJE" Ispovest sina žene koju je napala krmača 14:00 Hronika 1
"HTELA JE DA JOJ VRATI PRASE" Sin opisao kako je svinja nanela teške povrede njegovoj majci 12:38 Hronika 0
SUMNJALA DA JE VERENIK VARA, PA MU UŠLA U MAIL Kad je videla monstruozne snimke, zaledila se od šoka! 12:00 Razonoda 0
OMALOVAŽAVA SVOJE IGRAČE, A SVI ĆUTE! KO JE KRIV? Milan Kalinić žestoko opleo po Piksiju: Bili smo najgori i najdosadniji na EP 13:50 Vip 0
PEVAČICA DOŽIVELA NAPAD PRED KAMERAMA Jezive scene, plače od bola, ne može da kontroliše telo 21:10 Vip 0
TRAJE ISTRAGA ZBOG UBISTVA NA CETINJU Saslušavan je i bivši vojni specijalac koji je označen kao pripadnik kavačkog klana 13:12 Hronika 0
DIGNUTI U VAZDUH ZBOG PREPISKE NA SKAJU? Detalji stravičnog napada na Cetinju u kojem je nastradalo dvoje, a troje povređeno 06:00 Hronika 0
HISTERIČNA ŽENA IZBOLA ČOVEKA U MILEŠEVSKOJ ULICI! Vikala je na njega, a potom je izvadila nož 16:54 Hronika 0
UŽAS U PROKUPLJU! Mladići krvnički pretukli dve devojke, jednoj slomili nos, drugu šutirali na ulici 14:34 Hronika 1
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
BESNE SUKOBI NA BLIKOM ISTOKU, A PAKAO TEK KREĆE? Preti se upotrebom novog smrtonosnog oružja! 14:49 >> 23:40 Vesti 0