Pink.rs/Alo.rs/M.A. BUKTI NIKAD ŽEŠĆI RAT IZMEĐU REŠIĆKE I OSMANA Karić joj kroz zube poručio: Ta napaljena devojčica blamira mene i mog sina! Čekam sudnji dan! 19:30 Vip 2
Svet/Alo.rs/M.A. LEPI MIĆA SAD NAPAO I ANU BEKUTU: Ne javlja se otkako je sa Mrkom, kvadratura stana i kola menjaju karakter! 18:05 Vip 0
SrbijaDanas/Alo.rs/M.A. BILO GA JE SRAMOTA DA ME POGLEDA U OČI! Sandra Rešić otkrila detalje susreta sa Tarom i Ša nakon rijalitija! 17:45 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. VLADIMIR TOMOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5?! Opleo po Kristijanu Goluboviću i svima koji su mu ćutali dok je javno varao ženu, a onda priznao jednu stvar! 20:18 Vip 2
Alo/Đ.M. MILICA I BORA OČI U OČI NAKON SKANDALOZNE SVAĐE! Priznali jedno drugom šta osećaju u emisiji uživo i da li su u vezi, a ovaj poklon ih je sačekao kad su došli! 22:45 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. MILJANA ĆE IZGORETI OD LJUBOMORE! Mšel u pratnji dve zadrugarke došao na žurku, progovorio o tužbi protiv Kristijana Golubovića zbog svih uvreda 12:17 Vip 0
Alo/Đ.M. OD JANJUŠA NI TRAGA, NI GLASA! Maja se pojavila na žurki u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji, Taki je ne ispušta iz vida (FOTO) 23:48 Vip 0
Alo/Đ.M. UBILA JE ČOVEKA ZBOG MENE! Kristijan šokirao odgovorom u emisiji, pričao o svom privatnom životu, ogolio dušu, pa spomenuo i Ivanu koju je prevario 22:40 Vip 3
Alo/Đ.M. TRESLA SI KREVET SA NIKOLOM I BILA U ŠTEKU SA ČORBOM! Žestok sukob Paule i Frana u emisiji, izneli sav prljav veš iz njihove skandalozne veze 16:00 Vip 1
ALO NIJE MU BILO DOBRO Ovaj zadrugar je izbačen, a onda je poručio: Ne želim nikoga da vidim! (VIDEO) 01:12 Vip 1
Blic PANIKA U ZADRUZI Otac Maje Marinković pozvao žestoke momke da se obračunaju sa Janjušem (VIDEO) 00:39 Vip 2
Alo/Đ.M. RAT NE JENJAVA Oglasila se Tara nakon što je pobegla iz Šimanovaca, nije mogla da se suoči sa Đedovićem ali mu je poslala brutalnu poruku (FOTO) 10:45 Vip 2
Alo/Đ.M. VEČERAS JE VELIKO FINALE ZADRUGE! Neko od ovih takmičara odnosi nagradu od 50.000 evra, a oni imaju najveće šanse za pobedu! (ANKETA) 10:00 Vip 0
Alo/Đ.M. PISAO JE IVANI IZVINI MENI U INAT! Tara odgovorila Nenadu na prozivke da joj plaća kaznu dok se ona provodi sa Mensurom, žestoko mu odbrusila 08:55 Vip 1
Alo/Đ.M. SVI ČEKAJU SUOČAVANJE NJEGA I TARE SIMOV! Ovo su svi takmičari koji su sinoć zauvek napustili Zadrugu, misica nije mogla da zaustavi suze! 07:27 Vip 0
Alo.rs/D. I. PRVI PUT U JAVNOSTI BIVŠA ŽENA NINA REŠIĆA, Sandru sačekala majka nakon izbacivanja iz "Zadruge 4"! 11:55 Vip 1
Alo/Đ.M: ZVAĆU IVANU ČIM IZAĐEM! Nenad Aleksić priznao sve o planovima posle Zadruge, ne želi Taru očima da vidi jer ima novog dečka! 17:21 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA SE ODREKLA NAGRADE U JANJUŠEVU KORIST! Skandalozna odluka Marinkovićeve, zadrugar zanemeo kada je izgovorila ove reči! 20:37 Vip 1
Alo/Đ.M. BUKTI RAT TARE I PAULE! Nakon što je Simova žestoko potkačila zadrugarku, Hublinova joj zapušila usta ovom rečenicom, uključio se i Ša! 19:53 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODUKCIJA IZDALA SAOPŠTENJE! Vanredno izbacivanje, finalisti nisu svesni šta im se sprema za samo par sati, a evo ko je ugrožen (ANKETA) 15:47 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25