Alo/J.J. ODUSTALA OD BEŽANJA! Viktorija se vratila u Zadrugu, a ovo je uradila momentalno! 21:20 Vip 0
Alo/Đ.M. VIŠE NE KRIJU EMOCIJE! Nenad i Martina na korak da ozvaniče vezu, zadrugar ne može bez nje! 14:50 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. HITNO HOSPITALIZOVANA! Miljana Kulić napustila Zadrugu, produkcija momentalno reagovala! (FOTO) 11:12 Vip 3
Alo/J.J. OTKRIVEN POBEDNIK ZADRUGE?! Mića i Matora uneli informacije iz spoljnog sveta pa prokomentarisali: Pa dobro, realno je! 22:00 Vip 0
Alo/J.J. NENAD NAPUŠTA ZADRUGU! Bebica izašao iz Bele kuće, Mina mu rekla način, evo kako da bude izbačen! (VIDEO) 19:45 Vip 0
Alo/J.J. DALILI NIJE DO ŽIVOTA, RASPADA SE! Prijatelj otkrio jezive detalje, vidi da joj je zdravlje narušeno! 22:37 Vip 1
Alo/J.J. NIJE SE ZAUSTAVILA! Mensur jednim osmehom iznervirao Milicu pa mu ona lupila šamar! 18:40 Vip 0
Alo/J.J. NEKI ZADRUGARI ĆE MORATI DA NAPUSTE RIJALITI U NEDELJU! Hitno saopštenje napravilo opštu pometnju u kući, evo o čemu je reč! 16:03 Vip 0
Alo/Đ.M. MOMENTALNI PREKID EMISIJE! Miljana shvatila da je Nenad pobegao, kuka i jeca na sav glas, moli produkciju samo jedno! 08:10 Vip 1
Alo/J.J. OVAJ POTEZ SE KAŽNJAVA DISKVALIFIKACIJOM! Iplivali novi detalji jučerašnjeg skandala Mikiju se ne piše dobro! 16:44 Vip 6
Alo/A.M. BEBA NIJE GARANCIJA! Dejanova majka progovorila o Aleksandrinoj želji, a evo šta kaže o Rešićki i Đedoviću kojima se do skoro zahvaljivala! 07:27 Vip 0
Alo/J.J. ŠOK IZDANJE! Isplivala slika Dragane Mitar potpuno bez šminke, nizali su se komentari, a ovo su neki od njih! 15:15 Vip 0
Alo/J.J. ALEKS U VEZI SA OŽENJENIM?! Mina Vrbaški razotkrila bivšu drugaricu: Rekao mi je da te pozdravim! 14:55 Vip 0
Alo/J.J. STATUS VEZE - KOMPLIKOVANO JE! Car ne ume da objasni odnos sa Dalilom i ističe da on ne bi oprostio ono što je Dragojevićka njemu! 12:10 Vip 0
Alo/J.J. NE ULAZI MI U GLAVU DA ME NEKO VOLI! Aleksandru poljuljao ulazak Mine Vrbaški, ima probleme sa samopouzdanjem! 09:50 Vip 0
Alo/Đ.M. KRVNIČKI ŠUTNUO VIKI I MARKA! Brutalna tuča u Zadruzi, Mensur nasrnuo na Mitrovićevu, Osmakčič se zaleteo i udario ga pesnicom! (VIDEO) 07:10 Vip 0
Alo/J.J. IZBLAMIRALA SE KAO NIKADA DO SADA! Isplivao snimak na kom Dalila tvrdi da nije radila zube, a dokazi su potpuno drugačiji! (FOTO) 13:35 Vip 1
Alo/J.J. MINA VRBAŠKI ULAZI U ZADRUGU?! Tokom žustre svađe sa Carem, Dalila je rekla nešto što niko ne zna! 21:20 Vip 1
Pink/Alo/J.J. LAŽNO PRENOSI INFORMACIJE, PRAVI SPLETKE! Monika otkriva ko se lažno predstavlja, a evo ko ju je najviše razočarao! 22:00 Vip 0
Alo/Đ.M. POTPUNI PREOKRET! Ona je sinoć zauvek napustila Zadruga 5, cimeri ostali u šoku nakon proglašenja! 07:09 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37