Alo/Đ.M. LEZBO AKCIJA U ZADRUZI! Zavukla joj ruku u gaćice naočigled cimera, kamera zabeležila svaki trenutak! (FOTO) 14:07 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA SE VRATILA U BELU KUĆU, PA ŽESTOKO UDARILA NA ANU! Mujićeva ne može više da se kontroliše, otkrila sam kim je flertovala na žurki 14:45 Vip 4
Alo/A.M. ŠTA ĆE OVAJ MUČENIK! Svi bruje o Miljaninom ponašanju prema dečku, niko ne može da veruje! 15:05 Vip 2
Alo/J.M. OVO VEČE U ZADRUZI SE NE PROPUŠTA! Veliki šef je pripremio ovo, zadrugari neće biti mirni kada čuju! 19:45 Vip 3
Alo/Đ.M. BILO JE JAČE OD NJE! Dalila nakon svega ovim potezom jasno stavila do znanja Filipu šta želi od njega, a njegova reakcija je tek za prepričavanje! 12:15 Vip 0
Alo/A.M. ISPADA KORISTOLJUBIV! Marko progovorio o pucanju prijateljstva sa Zolom, pa ušao u sukob sa Irmom! 23:03 Vip 0
Blic/Alo/A.M. NE MOGU DA SPAVAM, PAKAO JE! Tara se oglasila nakon diskvalifikacije i spomenula Ša! 09:28 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. VUDU MAGIJA, DALILA NIJE MOGLA DA GA UBIJE! Beli mag progovorio o ritualima koji su rađeni Dejanu Dragojeviću i izgovorio jezive stvari! 14:40 Vip 0
Alo/Đ.M. KAZNA OD 10.000 EVRA ZA ZADRUGARKU! Produkcija momentalno reagovala nakon iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a tiču se Dalile Mujić! 09:39 Vip 3
Alo/Đ.M. DENIZ DOŽIVELA NERVNI SLOM! Isplivao jeziv snimak zadrugarke u nikad gorem izdanju, užasni krici i bacanje po garderoberu izbezumili sve! (VIDEO) 12:37 Vip 0
Alo/Đ.M. KU*VETINO JEDNA, JE*EŠ SE PO ŠVAJCARSKOJ! Skandalozne uvrede u Beloj kući, zadrugar potpuno izgubio kontrolu, a ovo je razlog haosa! 12:35 Vip 1
Alo/K.S. NE MOŽE DA VERUJE DA GA JE NAPUSTILA! Zadrugar plakao i jecao, svi ga tešili i smirivali! 13:00 Vip 0
Alo/J.M. ZAVRŠIO U SUZAMA! Ša u nikad gorem izdanju plakao kao kiša jer mu Tara ne posvećuje pažnju! 08:00 Vip 1
Alo/J.M. MOŽE LI SKANDALOZNIJE?! Dalila i Car cepali jedno drugom stvari, on pobesneo i potpuno izgubio kontrolu! 22:02 Vip 1
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE REPER JAVNO ŠUTNUO I PONIZIO! Nova zadrugarka grcala u suzama, slomila se pred Dalilom i Filipom i priznala jednu stvar! 09:26 Vip 1
Alo/Đ.M. ŽESTOK SE*S DEJANA I ALEKS! Treslo se Rajsko ostrvo, kamera zabeležila brutalnu akciju zadrugara! (VIDEO +18) 08:56 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. STRAVA I UŽAS! Dejan Dragojević sopstvenom krvlju uklanja Daliline vradžbine, otkriveni šokantni detalji njegovog povređivanja! 14:38 Vip 1
Alo/Đ.M. ZALJUBLJEN SAM U ALEKS! Dejan konačno priznao svoje emocije, a ova njegova rečenica o Dalili oduševila je sve! 07:24 Vip 0
Alo/J.M. CAR JE NIJE ISPUŠTAO IZ RUKU! Strast pršti na sve strane, više ne može da se suzdrži kada je ona u pitanju! 21:35 Vip 1
Alo/Đ.M. NE SMIRUJU SE! Car prati Dalilu u stopu, krenuo da je vređa i ponižava, a onda izgovorio nešto što će definitivno sve šokirati! 11:28 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37