S.Telegraf/Alo/Đ.M. TOJ KU*VETINI IMAM SVAŠTA DA KAŽEM! Marija Kulić ulazi u Zadrugu da se obračuna sa Dalilom, a konačno je otkriveno i kada! 15:20 Vip 2
Alo/Đ.M. ON JE NAJGORI U KUĆI! Dalila brutalno ponizila Filipa Cara pred svima, nije mogla više da izdrži i sasula mu sve u lice! 15:41 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. SKANDALOZNA IZJAVA TIJANE AJFON! Oglasila se porodica Viktorije Mitrović i žestoko oplela po starleti koja je izjavila da je zadrugarka sama kriva što je silovana! 16:02 Vip 1
Alo/Đ.M. OŠIŠAĆU TE KU*VETINO RASPALA! Skandalozno ponašanje Saleta Luksa, izgovorio Sandri Čaprić užasne reči, a potom nasrnuo na cimera! 08:15 Vip 1
Alo/Đ.M. ŽALIM JE! Mina Vrbaški konačno progovorila o svojoj kopiji Milici Veselinović, oplela po maloletnoj zadrugarki, a ni Mensura nije poštedela! 14:30 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVA TUČA TARE SIMOV! Kontroverzna zadrugarka nasrnula na cimerku, obezbeđenje uletelo momentalno! (FOTO) 09:38 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK ODLUKA PRODUKCIJE! Ona je sinoć momentalno izbačena iz Zadruge, ukućani ostali u čudu nakon ovoga! 09:09 Vip 0
Alo/Đ.M. POTPUNO NEOČEKIVANA ODLUKA On je novi vođa u Zadruzi, izbačeni ukućanin napravio haos odabirom! 15:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NEGATIVNO ME JE IZNENADILA! Aleksandra Subotić ne može da dođe sebi od šoka nakon Dalilinog ponašanja, odmah se oglasila 12:48 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽENA MI JE RAZBIJALA GLAVU, TUKLI SU ME Milica Kemez otvorila dušu o stravičnom detinjstvu, a ovo je godinama držala u sebi! 22:28 Vip 0
Alo.rs/I.G. ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA DENIZ DEJM Kontroverznoj zadrugarki društvo pravi planetarno poznata pop princeza 21:12 Vip 0
Alo.rs/ I.G. POMETNJA U BELOJ KUĆI Mensur protiv produkcije, da li je na pomolu diskvalifikacija? 18:40 Vip 0
Alo/Đ.M. DOŠLA SAM KUĆI SKROZ KRVAVA! Mia Jovanović u jezivoj ispovesti otkrila detalje brutalnog silovanja, jednu stvar prećutala jer svi znaju ko je on! 07:18 Vip 0
Alo/Đ.M. DOŠAO JE I TAJ TRENUTAK! Ovi zadrugari su nominovani za izbacivanje, a on je najveće iznenađenje! 09:51 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI Tara priznala da je kontaktirala Mateju, a onda obelodanila i užasnu stvar koja ju je sačekala, uplela i njegovu majku! 08:27 Vip 0
Alo/M.K. ISPLIVALO SVE NA VIDELO! Porodica i prijatelji osuli paljbu po reperu, strahuju za život Tare Simov 16:45 Vip 0
Pink/Alo/M.K. BILO JE NASILJA, JURIO JE NOŽEM! Đedović obelodanio detalje veze Tare i Ša, stravične optužbe je izneo na račun repera! 22:43 Vip 1
Pink/Đ.M. NJOJ TREBA ŽENA, A NE KENAN! Bivši zadrugar osuo paljbu po Rialdi, a svi čekaju njenu reakciju na ove skandalozne optužbe! 21:24 Vip 1
Alo/M.K. BEŽIM DA SE NE BIH SUOČAVALA SA ISTINOM! Nikad iskrenija ispovest Miljane Kulić o razlozima kockanja i burnog života 07:13 Vip 3
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25