Alo.rs "BOMBARDOVAĆE SRBIJU, AKO VUČIĆ NE PRIHVATI PLAN EU!" Čovek koji je često viđen sa zapadnim obaveštajcima otvoreno preti 09:01 Vesti 46
Enis Sadiku ISPOVEST SLOBODANA KOGA JE STEVAN J. 3 SATA DRŽAO KAO TAOCA Stavio mi je skalpel pod grlo i rekao: Ako idem ja, ideš i ti (VIDEO) 07:00 Hronika 0
Alo.rs PETKOVIĆ OŠTRO REAGOVAO: Ovo je do sada najdirektnija pretnja upućena predsedniku Vučiću! 09:29 Vesti 19
Alo! ZVICER ZAKLJUČAO ŽENU I DECU U STANU Prvi čovek kavčana preduzeo drastične mere posle likvidacije šefa škaljaraca 07:00 Hronika 0
mediji/Alo/V.P. OTEO AVION, PRETI DA ĆE SE SRUŠITI U TRŽNI CENTAR Drama se odvija u Americi, marketi evakuisani (FOTO,VIDEO) 15:18 Vesti 0
Blic/Alo.rs "IZBOŠĆU TE, PA ĆU TI POBITI CELU PORODICU" Uhapšen muškarac kod Sopota koji je pijan pretio prijatelju nožem 10:01 Hronika 0
Tanjug/Alo.rs LUKAŠENKO POSLAO NIKAD JASNIJU PORUKU ZAPADU! "Ja nikome ne pretim, ali ako krenu..." 13:53 Vesti 0
Alo!/Informer HRVATSKI BRANITELJ PRETIO UBISTVOM VUČIĆU Ovo je osoba koju su otkrile domaće bezbednosne službe (FOTO) 22:16 Vesti 83
KAD TE JA POČUPAM NEĆE TI POMOĆI TAJ BOG KOG POMINJEŠ Na društvenim mrežama bukti rat između dve studentkinje koje su bacile oko na istog dečka 19:43
Alo!/Tanjug HAOS U GROCKOJ Pucao u dvorištu bivše žene, pretio samoubistvom, ekspresno uhapšen 23:34 Hronika 1
Tanjug/Alo!/M.J. PO UZORU NA UBISTVA U TEKSASU Uhapšen student zbog pretnji na internetu da će u Kantonu Sarajevo počiniti masovnu likvidaciju 15:33 Vesti 0
Alo/N.D. ILI ĆU VAS ZGAZITI NA PEŠAČKOM ILI RAZNETI BOMBOM Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža, njen postupak iznenadio sve 11:25 Vip 7
agencije/Alo/V.P. "BIĆEMO DIREKTNA PRETNJA" Rjabkov: Da budemo na nivou procena NATO.... 12:18 Vesti 0
Alo/A.M. NEKA NE DIRA MOJU PORODICU Aleks zapretila Dalili, progovorila o žestokim svađama sa Dejanom, pa je ovo poručila njegovoj porodici 15:49 Vip 3
BORBA MIŠLJENJA UVEK, NASILJE I PROGON NIKADA Aleksandar Šešelj U RINGU o političkoj sceni 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
"NEKOM NOVOM POPOVIĆU KAŽEM..." Sašina oproštajna poruka rasplakala javnost, kao da je znao da je kraj 16:08 Vip 0
"UMNOŽITE MOLITVE, ČINITE DOBRA DELA I NE OSUĐUJTE DRUGE!"Danas počinje veliki vaskršnji post, otac Marko Jeftić upozorio vernike NA JEDNU STVAR! 06:00 Vesti 0
STUDENTI, VREME JE ZA EGZIT STRATEGIJU Ministarka Jelena Begović U RINGU o blokadama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ORBANOVA IZJAVA LEDI KRV U ŽILAMA Mađari jedini shvatili kako će proći Rusija, a kako Evropa... 00:13 Vesti 0
PRETVORITE PRLJAVU KUHINJU U PROŠLOST Genijalan trik tokom kuvanja koji obavezno morate probati! (VIDEO) 19:30 Razonoda 0