Alo/N.S. MISTERIOZNI GOSPODIN JOJ OSTAVIO OVAJ POKLON Dalila Dragojević ima novog udvarača, on poznaje njenog oca? 19:45 Vip 0
Alo/A.J. DALILA KUPILA AUTO OCU Dragojevićka odrešila kesu, a Huso je govorio da ne želi ništa od ćerkinih krvavo zarađenih para 19:10 Vip 5
Kurir/Alo/N.S. DALILA ŽELI POMIRENJE SA DEJANOM? Huso Mujić progovorio o dolasku Dragojevića u Šepak 21:15 Vip 3
Pink/Alo/A.J, STIGLI SMO ŠLEP SLUŽBOM Dejan Dragojević otkrio stanje automobila nakon Dalile i kako se sakrio od Husa Mujića tokom primopredaje Tedija 22:30 Vip 3
Alo/A.J. MOJ OTAC NIKAD NEĆE DA PREŽALI DEJANA Dalila šokirala priznanjem: Volela sam ga više od Filipa, htela sam dete da mu rodim 19:01 Vip 0
Informer/Alo/A.J. DEKI MI JE POSLAO BOGAT POKLON Huso Mujić otkrio detalje posete Dragojevića, zadrugar imao ovaj zahtev 18:35 Vip 0
Pink/Alo/A.J. HUSO MUJIĆ PROGOVORIO O SUSRETU SA DRAGOJEVIĆIMA Dejan nije hteo ni da ga vidi, otkriveni svi detalji posete Šepku 16:15 Vip 0
Alo/N.D. DEJAN OTIŠAO U GORNJI ŠEPAK Dragojević posetio bivšeg tasta, a evo šta je povod (FOTO) 15:00 Vip 1
Blic/Alo/N.D. "MOŽDA I JA UĐEM U RIJALITI!" Huso Mujić o Zadruzi 6, Dalilin otac šokirao izjavom 23:00 Vip 0
Alo/A.J. OVO JE HUSOVA MAŠINA Dalila ne izlazi iz svog novog auta, a tek da vidite šta vozi njen otac 14:35 Vip 1
Alo/Đ.M. ISPLIVALA FOTKA HUSE I EMINE IZ MLADOSTI Sada je jasno zašto se Dalili svideo Filip Car, jedan detalj je sve šokirao i ostavio bez teksta (FOTO) 14:03 Vip 0
Alo!/Nina Denda ALO! U GORNJEM ŠEPKU Dalilin otac Huso Mujić otvorio vrata porodičnog doma i progovorio o ćerki i zetu: Rodiće dete Dejanu! (VIDEO) 08:30 Vip 3
Pink/Alo/Đ.M. PRIČALO SE I DA JE U SVAĐI SA MAJKOM Otkriveno kako je zapravo protekao prvi susret Dalile i Husa, pokušali su ovo da sakriju, a sada je isplivalo sve 09:30 Vip 0
Alo/A.J. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Huso Mujić javno podržao Dalilu, evo šta je objavio na društvenim mrežama (FOTO) 12:28 Vip 3
Pink.rs/Alo/N.D. DALILA JE ZLA, NE RAZUMEM SE U VRADŽBINE! Dejan Dragojević progovorio o bivšoj ženi, tastu, a evo šta je rekao za krvavu garderobu 18:32 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK POTEZ DALILINOG OCA! Huso Mujić na ovaj način pružio ćerki podršku i sve ostavio bez teksta, ovo niko nije očekivao od njega (FOTO) 16:45 Vip 6
Alo/N.S. DALILA PROVOCIRA DEJANA? Mujićeva provozala auto zbog kojeg su se svađali (FOTO) 08:22 Vip 1
Alo/N.D. DALILA JE PREPLAKALA NOĆ ZBOG DEJANA! Huso Mujić ekskluzivno za Alo! progovorio o prvom susretu s ćerkom 07:00 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. IMAM ŽELJU DA SE ČUJEM SA DEJANOM Huso ovo saopštio Dalili čim je kročila u Šepak, oglasio se i javno poručio ovo Filipu Caru 17:15 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37