Alo/ Nedeljko Kiš DALILA JE BILA U SE*S ŠEMI SA ROĐAKOM! Mujićkin blizak prijatelj otkriva mračnu tajnu zadrugarke koju je dugo krila od javnosti 07:20 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. HUSO OČEKUJE POZIV OD BIVŠEG ZETA Dalilin otac ogolio dušu uoči finala Zadruge i priznao da njegova ćerka zaslužuje prvo mesto, šok 21:50 Vip 3
Alo/Đ.M. PORUKA ZA RODITELJE UOČI FINALA ZADRUGE Dalila Dragojević se rasula na komade, obratila se ocu i majci, a onda neočekivao spomenula i Dejana 11:20 Vip 0
N. D. DALILU ŠALJEM PSIHIJATRI, CAR NEĆE SMETI U ŠEPAK Huso Mujić za Rijaliti plus otkriva šta će uraditi ako ugleda Filipa na svom imanju 07:00 Vip 2
Alo/N.D. NE MOŽE MI POMOĆI NI ISUS Filip Car otvorio dušu o odnosu sa Dalilom, pa se dotakao Huse i svog oca 07:00 Vip 1
Alo/Đ.M. ISPALA SAM BEZOSEĆAJNA PREMA MAJCI I OCU Dalila potpuno slomljena ogolila dušu i obratila se roditeljima, udarila žestoko na Filipa 18:29 Vip 0
Alo/N.S. NEMAM HRABROSTI DA GA POGLEDAM U OČI Filip Car priznao da neće ni da čuje za susret sa Husom Mujićem 12:15 Vip 0
Pink/Alo/A.J. AKO DALILA ODE SA NJIM, KUĆU PREPISUJEM DEJANU Huso besan nakon skandalozne tuče: Da mi je to u lice rekao, došlo bi do krvoprolića 20:16 Vip 2
M. Č. DALILA JE BEZGREŠNA, SVI ŽELE DA BUDU ONA Ovako Emina Mujić brani ćerku nakon svih skandala, zadrugarkina majka dobila ponudu koja se ne odbija 07:30 Vip 6
Objektiv/Alo/Đ.M. JA SAM VODILA DALILU NA ABORTUS, BIO JE I ON TU Emina Mujić u nikad iskrenijoj ispovesti otkrila sve o ćerkinoj kiretaži, spomenula i bivšeg supruga 13:22 Vip 0
Alo/Đ.M. ĆERKA TI JE BILA U BUJANOVCU I TURSKOM ZATVORU Oglasio se Dalilin otac nakon teških optužbi Aleksandrine majke, rat se nastavlja 14:18 Vip 1
Alo/Nina Denda OLOŠ MI U KUĆU NEĆE UĆI Huso Mujić za Alo! o Dalilinom pomirenju sa Carem, Dejanu, ali i ilegalnim poslovima bivše žene Emine 18:40 Vip 1
Pink.rs/Alo/N.D. KLANJA, A DECU DAJE U DOM Aleksandrina majka oplela po Husi Mujiću, pa otkrila da li se Aleks bavi prostitucijom 12:43 Vip 1
N. K. MORAO JE DA IZGOVORI ŠEHADET TRI PUTA Huso Mujić za Rijaliti plus o Dejanu i veri, a evo i da li će ih čekati u finalu Zadruge 5 07:30 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ČIM JE OBJAVLJENA SVADBA DALILE I FILIPA Oglasio se Huso nakon vesti da je završio u bolnici, a evo u kakvom je zdravstvenom stanju 21:20 Vip 3
Alo/Đ.M. JA SAM ALEKSANDRI SVE REKAO Dejan javno obelodanio sve o promeni vere, isprozivao Dalilinog oca da hoće da opere ćerkine greške 12:33 Vip 1
Alo/Đ.M. NEVERICA Đedoviću prišao Dejan dok ga je zadrugar ogovarao, Marko promenio ploču, pa udario na Dalilu i njenog oca 18:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Huso besan na Dejana zbog iznošenja porodičnih stvari u javnost 20:48 Vip 1
Pink/Alo/A.M. SAD SAM SAZNAO DA JE ABORTIRALA Huso Mujić ne može da dođe sebi, progovorio o Dalilinom prekidu trudnoći i mračnoj prošlosti 20:17 Vip 2
Blic/Alo/A.J. NEĆU ISTERATI ĆERKU NA ULICU Huso Mujić se predomislio oko Dalili, pa otkrio da li je njena majka narkomanka 14:00 Vip 3
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37