Alo/I.G. DALILIN OTAC NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Komšije otkrivaju istinu o Husinom zdravstvenom stanju, svakodnevno ga obilazi Hitna pomoć 19:51 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. HITNA POMOĆ ISPRED KUĆE DALILINOG OCA! Komšije otkrivaju kroz kakav haos prolazi Huso nakon ćerkine javne prevare: Na ivici samrti je zbog nje! 07:05 Vip 1
Alo/D.S. MAJA OTKRILA DEJANU DA ĆE MU DALILIN OTAC OSTAVITI KUĆU! Evo kako je Dejan reagovao na informaciju da je "gazda"! 09:00 Vip 0
Republika/Alo/D.S. HUSO JE VEĆ SPREMIO METAK ZA DALILU Mladen Vuletić izneo jezive tvrdnje o Dragojevićkinom ocu: Presudiće joj, ukaljala mu je obraz! 22:25 Vip 3
Alo/D.S. EMOTIVNO! NAKON OSUDE DALILINOG OCA, OGLASIO SE DAVID Dragojević se obratio Dejanu, poručio bratu samo jedno! 21:40 Vip 0
Blic/Alo/D.S. ŠOK OBRT! DALILIN OTAC BESAN NA DRAGOJEVIĆE! Oglasio se Huso Mujić i poručio: Ovo je sramota šta oni rade! 16:51 Vip 4
Kurir/Alo/D.S. DALILA SAGRADILA KUĆU NA PLACU OTETOM OD SRBA Vesna Rivas raskrinkala Dalilu, a evo šta kaže njen otac! 20:50 Vip 1
Informer/Alo/D.S. DALILIN OTAC TRAŽIO DA UĐE U ZADRUGU! Huso Mujić želi uživo da pruži podršku Dejanu, a evo šta kaže o njenom nasrtaju na njega! 15:40 Vip 0
Alo/Nina Denda EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dalilin otac ne može da smisli Dalilinog ljubavnika, stao u Dejanovu odbranu, a Filipa brutalno ponizio ovim rečima! (VIDEO) 07:05 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. PREBIĆE JE CAR OPET, ONA JE MOJA SRAMOTA! Dalilin otac potpuno slomljen nakon zadrugarkinih intimnih odnosa u rijalitiju i užasnog ponašanja! 21:46 Vip 1
Hype/Alo.rs/D. I. I JA SAM PROŠAO ISTO ŠTO I DEJAN Dalilin otac otkrio strašne detalje iz svog života! (VIDEO) 11:10 Vip 0
Alo/D.S. ŠOK! DOGOVORILI SE DA UNOVČE RAZVOD?! Isplivao dokaz da je sve isplanirano, evo zašto je Dejan toliko miran! 12:21 Vip 1
Alo/Đ.M. SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Dalilin stric uhapšen zbog podrške teroristima, osuđen na godinu dana zatvora, a to nije sve!? 11:30 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. DALILIN OTAC LAŽE, DEJAN JE SAD DAMIR Komšije besne: Dejan jeste prešao u islam i redovno ide u džamiju da klanja! 20:43 Vip 0
Blic/Alo/D.S. NAJGORA ULIČARKA NE BI TO URADILA Otac Dalile Dragojević i dalje ne veruje šta se dešava, skroz razočaran Dalilom! 20:11 Vip 0
Alo/Đ.M. KLJUČ JE KOD MENE, FILIP NE MOŽE U KUĆU! Šokantna ispovest Dalilinog oca, osudio ćerkinu aferu i obelodanio sve porodične tajne: Ja neću izdati Dejana! 19:33 Vip 2
Alo/K.G. TO MI JE POKAZALO DA JE DOBAR ČOVEK! Huso Mujić otkrio da li je Dejan prešao u islam! 17:30 Vip 0
Srpski Telegraf/Alo/D.S. DALILINA MAJKA POBEGLA IZ TUZLE Emina Mujić otišla od sramote, a odala se ovom poroku! 09:43 Vip 0
Pink/Alo/D.S. MUJIĆU PONOVO POZLILO ZBOG ĆERKE Dalilin otac prebačen u bolnicu, komšije strahuju za njegov život! 14:45 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37