Republika/Alo/M.V. ŠAKO POLUMENTA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! I dalje u šoku zbog objave da je preminuo, slučaj prijavio policiji 09:55 Vip 0
Republika/Alo/E.B. POLICIJA POKUŠAVA DA UĐE U TRAG OSOBI KOJA JE ŠAKU PROGLASILA MRTVIM Polumenta van sebe, njegova porodica ne može da se smiri! 20:11 Vip 0
Republika/Alo/E.B. NA INTERNETU SU SE POJAVILE VESTI O SMRTI ŠAKA POLUMENTE U sve se uključila i policija, a evo šta se krije iza toga! 18:06 Vip 0
Story/Alo/N.D. "OBRISALA MI JE SVAKU TUGU" Dado Polumenta progovorio o detaljima braka sa Ivonom, PA OTKRIO U KAKVIM JE ODNOSIMA SA ŠAKOM 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "SVI SEM MENE SU ZNALI DA JE UMRO" Šako Polumenta je pre 22 godine doživeo jezivu PORODIČNU TRAGEDIJU 16:40 Vip 0
Repblika/Alo/N.S. VELIKO SLAVLJE! Šako Polumenta dobio unuka, folkerovoj sreći nema kraja (FOTO) 12:35 Vip 0
Republika/Alo/N.S. SVI SU GREŠNIJI OD MENE Šako Polumenta raskrinkao estradu: Video sam kako uzimaju opijate 12:28 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. TOPALKO SLAO GOLE SLIKE NEPOZNATOJ DEVOJCI Folker se snimao na stolu za masažu, pa popio blok (FOTO 18+) 08:00 Vip 4
Kurir/Alo/M.K. PONOVO DAHĆE Šako Polumenta opet u centru skandala zbog poruka maloletnici, devojka mu ovako odgovorila 12:00 Vip 2
Alo/N.S. OVAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA ŠAKA POLUMENTE Poznata je pevačica i dobitnica pet Oskara (FOTO) 18:22 Vip 0
Pink/Alo/A.J. TRAGIČNO, TOLIKO SAM DAO SEBE, A ONA... Novi estradni rat, Šako Polumenta isprozivao Andreanu Čekić i okrivio je za neuspehe 13:53 Vip 2
Alo/N.D. TORTA NA SEDAM SPRATOVA, CRVENI TEPIH Ana Korać proslavila 28. rođendan, sve pršti od luksuza (FOTO) 08:15 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. MOLOLETNICE SU TRAŽILE POSAO Bivši makro otkrio mračne tajne estrade, pa prokomentarisao po*no aferu Šaka Polumente 11:42 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SLAO MI JE BOLESNE SNIMKE, ON JE PEDOFIL! Oglasila se maloletnica koju je Šako Polumenta pozivao na intimne odnose! 22:51 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. OGLASIO SE ŠAKO NAKON PO*NO SKANDALA! Polumenta besan kao ris: Ja to nisam zaslužio! 22:40 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
TIJANA (19) SAHRANJENA U BELOM KOVČEGU PREKRIVENIM CVEĆEM Tuga do neba, Novi Sad plače za devojkom koja je stradala u Budvi 15:54 Hronika 0
ISPLIVAO UKRAJINSKI DOKUMENT O ZAHTEVIMA ZA KRAJ RATA O jednoj tački će se dugo pričati (FOTO) 14:51 Vesti 0
EPSKI ŠOK NA ROLAN GAROSU Pariz ovako nešto ne pamti: Francuzi u delirijumu zbog onog što je uradila 361. na planeti 15:43