Alo/Đ.M. ROKVIĆI SE I NAKON POMENA DRŽE NA OKUPU! Marinkov vanbračni sin objavio emotivnu fotografiju, pevač bi bio veoma ponosan na naslednike! 19:25 Vip 0
Alo.rs/D. I. SINOVI MARINKA ROKVIĆA NA OKUPU, STIGAO I DARIO NA POMEN Pevačevom kumu pozlilo na grobu, nije mogao da dođe do vazduha! 10:44 Vip 1
Alo.rs/D. I. ONA JE MARINKU RODILA VANBRAČNOG SINA Slavica i ova žena nemaju dodirnih tačaka, izgledaju potpuno različito! 08:03 Vip 0
Alo/K.G. NEVEROVATNU SNAGU I VOLJU JE IMAO Nikola Rokvić podelio fotografiju poslednjeg zajedničkog koncerta sa ocem pred 10 000 ljudi: Sijaj u večnosti! 10:37 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. MISLI I OSEĆANJA ZADRŽAĆU U DUBINI SVOGA SRCA Potresna ispovest sina Marinka Rokvića, dan nakon sahrane! 20:56 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. MARINKO PRE SMRTI PODELIO IMOVINU Ovako je razdelio nekretnine i novac, koleginica otkrila: Nije želeo da se svađaju! 20:34 Vip 0
Hello/Alo.rs/D. I. OVO SU STIHOVI POSLEDNJE MARINKOVE PESME Rokvić insistirao da nosi naziv "Te noći kada umrem", nisu mogli da ga odgovore! 07:55 Vip 0
Alo.rs/N. Denda ZAUVEK ZBOGOM, GOSPODINE PEVAČU! Sahranjen Marinko Rokvić, porodica se jedva oprostila od njega! 15:52 Vip 0
Alo.rs/N. Denda OVDE ĆE POČIVATI MARINKO ROKVIĆ Pevača sahranjuju na Bežanijskom groblju! 14:55 Vip 0
Alo.rs/D. I. 14 SVEŠTENIKA NA SAHRANI MARINKA ROKVIĆA Supruga i sinovi ne mogu da zaustave suze, potresna slika na groblju! 14:44 Vip 1
Alo.rs/N. Denda NAJTUŽNIJI TRENUTAK Sinovi se od Marinka oprostili Šabanovom pesmom! Nikola i Marko zapevali na komemoraciji, njihova majka naglas plakala! (VIDEO) 12:17 Vip 0
Alo.rs/N. D. MOLILI GA DA TO NE RADI Marinko Rokvić snimio pesmu pred smrt, prijatelj otkrio tužan naziv kompozicije! (VIDEO) 11:33 Vip 0
Alo.rs/N. D. SLAVICA, NIKOLA I MARKO SE ČVRSTO DRŽE ZA RUKE Počela komemoracija posvećena Marinku Rokviću, niko ne može da zaustavi suze! (VIDEO) 11:09 Vip 0
Alo.rs/N. D. LEPA I DŽAJIĆ STIGLI NA KOMEMORACIJU MARINKU ROKVIĆU Porodica zavijena u crno prima saučešće! 10:52 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. NE MOŽE DA GOVORI OD TUGE! Oglasio se Marko Rokvić nakon prerane očeve smrti, uspeo je da izusti samo ovo 13:04 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. DECEMBAR Lav će dobiti dobre vesti iz inostranstva, Blizanci su jako nervozni, a šta je sa ostalima? 19:26