TRAUMATIČNA ISPOVEST MLADE ČIJE SE VENČANJE PRETVORILO U PAKAO ,,Osećala sam stid i strah, to je bio ogroman finansijski teret!'' 10:21 Razonoda 0
TEODORA ZAPEVALA TOKOM PRVOG PLESA Posebne stihove posvetila suprugu, pa se presvukla usred venčanja! 08:41 Vip 0
FALIO MI JE OTAC! Miroslav Lazanski nije priznao Teodoru Bjelicu, ovaj čovek ju je izveo pred matičara 08:24 Vip 0
PRE VENČANJA SU SE VIDELI SAMO NEKOLIKO PUTA Jelisaveta Orašanin na svadbi upoznala porodicu Teodosića, a sad se razvode 06:00 Vip 0
"NE POZIVAM SVOJU DECU NA VENČANJE, NIJE ME BRIGA" Objava žene izazvala lavinu komentara (FOTO) 00:15 Vesti 0
"NAMERNO SAM IM UNIŠTIO VENČANJE, NE KAJEM SE" Objava je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama (FOTO) 20:28 Vesti 0
ŠOK ISPOVEST JEDNE KRUŠEVLJANKE Kum prekinuo venčanje, pa ovim potezom razbesneo mladu! 15:10 Razonoda 0
POTEZ OVOG MLADOŽENJE ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI Uručio mladi poseban poklon, koji je u stvari za nekog drugog! 14:56 Razonoda 0
"NOVAC MI GA NEĆE VRATITI" Petra poklanja svoje venčanje, zbog njene priče u suzama grca čitav Balkan 21:00 Razonoda 0
PRAVILI SU SVABDU, A ONDA SU IZNELI NEVEROVATAN ZAHTEV Gosti počeli da se hvataju za glavu 20:21 Vesti 0
NAJUZBUDLJIVIJE IZNENAĐENJE IKAD VIĐENO NA VENČANJU Mladoženja napravio gest, zbog koga su svi plakali kao kiša 16:57 Razonoda 0
GOSTI NA SVADBI SU SE KRSTILI KAD SU VIDELI MLADINU VENČANICU Da li je moguće da je ovo obukla, ljudi moji?(FOTO) 13:55 Razonoda 0
PEVAČA PREVARILA ŽENA SA NJEGOVIM DRUGOM Bili u braku 12 godina, a o njihovoj svadbi u Leskovcu se i dalje priča 13:05 Vip 0
OBUKLA BELU HALJINU NA VENČANJU SVOJE SESTRE "Neće više da priča sa mnom, nisam ništa loše uradila" (FOTO) 14:46 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI NOVI SAVSKI MOST: Biće prilagođen pešacima i biciklistima, evo kada će biti završen! (FOTO) 12:29 Vesti 32
DOKTOR OTKRIO TRIK IZ OPERACIONE SALE Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak 10:26