DA LI SU OVI LJUDI NORMALNI? Mladenci plesali na svadbi, usledila brutalna makljaža - niko nema pojma šta se ovde zapravo desilo! (VIDEO) 19:45 Razonoda 1
NETANJAHU ŽENI SINA, ALI BRINE DA NE POGINU SVATOVI? Zbog napada dronovima, odlaže se venčanje! 18:39 Vesti 0
SKANDALČINA NA VENČANJU, MLADOŽENJA URLAO NA MAJKU Pokušala da spreči ženidbu svog sina, ono što je uradila mladi je jezivo! (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
OD SVADBE NAPRAVILI BIZNIS! Iskustva Srba sa venčanja napravila haos na mrežama: Od gostiju traže ODREĐENU sumu novca! 10:02 Vesti 0
KADA SAM SE OŽENIO, OTAC ME JAKO NEGATIVNO IZNENADIO Nisam mogao ni da zamislim da će mi to učiniti 10:26
KAKAV BEZOBRAZLUK OD VENČANJA Mlada i mladoženja pozvali goste na proslavu, ali im dali jedan sraman uslov 10:05
NEPOZVANI GOST UŠETAO NA SVADBU Mlada iz Srbije se oduševila, pa zaplesala sa njim od sreće! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
OŽENIO SE BEJBI LAZANJA U STROGOJ TAJNOSTI! Zabrane koje su imali gosti šokiraju region, sve isplivalo u javnost 17:25 Vip 0
MLADA UPUTILA MORBIDAN ZAHTEV, DA LI JE OVO NORMALNO? Kad je čula gde treba da sedi na ćerkinom venčanju, majka poludela od besa! (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
MLADENCI SE ZAPALILI PRED SVATOVIMA! “Kako li će deci objasniti zašto su ovo uradili” (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
SRPKINJA SE UDALA ZA MUŠKARCA SA ŠRI LANKE Snimak sa njihove svadbe postao hit na internetu, gosti u transu! 15:50 Vesti 0
MAJKA MU UPROPASTILA VENČANJE, RODBINA POBESNELA Nakon što je na svadbu dovela nju, odlučio se na šok potez! 11:00 Razonoda 0
SVEKRVA BUDUĆU SNAJU NAZVALA BLUDNICOM JER IMA VANBRAČNU DECU A onda je jednim potezom izazvala totalni haos u porodici - sve je otišlo nizbrdo! 17:40 Razonoda 0
VODITELJ ODAO PLANOVE O SVADBI! Milica Jokić i sin Ivice Dačića staju na ludi kamen: '' Ubrzo će dobiti i novo prezime, ja vodim veselje' 22:40 Vip 0
SNIMAK HRVATSKE SVADBE ZALUDEO REGION Uz ovu rep pesmu su mladenci skakali i dizali zastave, stariji članovi familije u neverici! (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
MLADIĆ NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO Kum mu posvetio jedinstvenu TETOVAŽU, kad se skenira QR kod izađe OVO 10:04 Razonoda 0
"NEMOJ, TETKA, MOLIM TE" Snimak sa svadbe u BiH postao hit na mrežama, ovu dirljivu scenu morate videti 11:51 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠTA JE RUSIJA ISPALILA NA UKRAJINU? Vojni stručnjak demantuje ukrajinske tvrdnje: "Nema smisla" 15:44 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57