ZAGRLJAJ KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU Mlada prekinula svadbu i otišla kod NJEGA - scena zbog koje su svi zanemeli! (VIDEO) 21:16 Razonoda 0
PRIČA O TAMARI I ALMIRU TERA SUZE NA OČI Dokazali da je ljubav moguća uprkos razlikama, suprugov gest na dan venčanja će pamtiti dok je živa! (VIDEO) 15:20 Razonoda 0
VEĆINI MUŠKARACA U BRAKU PRETI VELIKI PROBLEM! Rezultati istraživanja iznenadili mnoge 13:10 Razonoda 0
MLADA NA SVADBI PREBLEDELA KAO KREČ Kum ustao da održi govor, u 2 rečenice upropastio čitavo slavlje! (VIDEO) 23:49 Razonoda 0
„TAJ BRAK NEĆE DUGO TRAJATI" Ljudi šokirani zbog jednog detalja na pozivnici za svadbu, pričaju da je mlada baš bezobrazna 18:36
MLADOŽENJIN EMOTIVNI GOVOR RASPLAKAO JE SVE Dok su se svi topili od emocija, mlada je radila neverovatnu stvar, ljudi na mrežama pobesneli! (VIDEO) 12:21 Razonoda 0
MLADA PRONAŠLA DEDINU KOVERTU MEĐU POKLONIMA Očekivala novac, a dobila reči koje će pamtiti dok je živa! 15:54 Razonoda 0
CELA SRBIJA PLAČE ZAJEDNO SA MLADOM "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze" 15:53
MLADA PRIREDILA MLADOŽENJI NAJBOLJE IZNENAĐENJE IKAD Dok je stajao pred oltarom, nije mogao da zadrži suze! (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
VENČANJE IZ SNOVA SE PRETVORILO U NOĆNU MORU Mlada htela da napravi savršenu fotografiju, pa završila unakažena u bolnici! (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
KO JE SANČEZOVOJ BIRAO VENČANICU, KOJI GRAD U EVROPI SU "OKUPIRALI"? Džef Bezos ne žali ni jednog dolara, celo bogatstvo ulaže za venčanje veka, jednu noć za goste plaća previše 14:40
UZBUĐENI MLADENCI OTVORILI SU ČESTITKE SA SVADBENIM POKLONIMA Ali doživeli su strašan šok 16:17 Razonoda 0
SIN DRAGANE MIRKOVIĆ OBJAVIO FOTKE SA VENČANJA Sa izabranicom u Italiji, oko njih suvi luksuz (FOTO) 12:20 Vip 0
MATIČARI JOŠ NA VENČANJU ZNAJU KOJI ĆE SE PAR RAZVESTI Ovo su znaci, sve stavili na papir, "retko uspeva brak kada se lekarka uda za vozača" 17:03
VENČANJE SE PRETVORILO U HOROR Očuhovo iznenađenje potpuno poremetilo sve planove, svi su završili u suzama! 13:00 Razonoda 0
OŽENIO SE BIVŠI MUŽ DŽENIFER ANISTON Bajkovito venčanje na Karibima sa 24 godine mlađom (FOTO) 11:05 Vip 0
,,TOLIKO SE NAPIO DA..." Kejt Blanšet se nije usrećila na dan venčanja, nakon 27 godina braka i dalje pamti ovo 17:35
JANJUŠ IMA MENTALNE PROBLEME NAKON ELITE?! Nije mogao više da ćuti, evo u kakvom je stanju! 16:40 Vip 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
DECA NACISTA PLANIRAJU DA UNIŠTE RUSIJU: Šokantni razlozi iza anti-ruske histerije u Evropi! 17:14 Vesti 1
JELA JE ŠARGAREPU U OGROMNIM KOLIČINAMA A onda se jednog dana pogledala u ogledalo i njen život više nije bio isti 18:39