SKANDALČINA NA VENČANJU, RODITELJI UGOVORILI BRAK Kada je mlada prvi put videla lice mladoženje, umalo se onesvestila od šoka! (VIDEO) 19:35 Razonoda 0
RIBE U FEBRUARU Ulazak Merkura u vaš znak stvara idealne uslove da postavite svoja pravila... 17:00 Razonoda 0
ŠOKANTAN SNIMAK IZ SRPSKE CRKVE Sveštenik pred svima urlao na trudnu mladu, sada se ona oglasila i poručila samo jedno 14:36 Vesti 0
"NEĆU DA PREŽIVLJAVAM I PROPADAM KAO MOJA MAJKA" Milena se udaje za 40 godina starijeg muškarca, "mnoge žene razmišljaju kao ja, ali nemaju sreće" 14:26
PA OVO JE GORE OD MEKSIČKE SAPUNICE Nije ni znala da se udaje, a onda je otkrila šokantnu istinu koju je muškarac skrivao! 14:35 Razonoda 0
MAJKO MILA, KAKVA SKANDALČINA NA VENČANJU Mladoženja priznao nešto šokantno usred CRKVE – mlada ostala bez reči! (VIDEO) 13:35 Razonoda 0
"UDALA SE" Ćerka Zdravka Čolića objavila fotografije sa venčanja, bila je veoma emotivna! (FOTO) 12:20 Vip 0
PRE NEGO ŠTO JE UMRO, OTAC JE ĆERKI OSTAVIO PISMO Kada ga je dobila na dan venčanja, zbog njegovih reči slomila se na komade! (VIDEO) 10:50 Razonoda 0
OBJAVLJEN DATUM VENČANJA! Ana Nikolić i Rale zakazali svadbu na veliki pravoslavni praznik! 17:35 Vip 0
SVEKRVA NAPRAVILA SKANDALČINU NA SVADBI Makazama izvela neviđeni potez, svatovi u neverici! (VIDEO) 15:30 Razonoda 0
ŽELITE DA SKLOPITE BRAK U CRKVI? Ako ste uradili OVO, sveštenik vam neće dozvoliti crkveno venčanje, pravila su jasna! 14:10 Razonoda 0
NAJVEĆI ŠOK NA VENČANJU Muž joj je rekao DVE REČI koje su uništile njen dan – sve se desilo u samo 60 sekundi! (VIDEO) 18:30 Razonoda 0
OTKRIVAMO KO JE MUŽ JELENE GOLUBOVIĆ Rijaliti učesnica za Alo! o detaljima tajnog venčanja, evo gde započinju zajednički život! 17:15 Vip 0
UDALA SE JELENA GOLUBOVIĆ! Sve organizovano u strogoj tajnosti, mladoženja nije iz Srbije 14:20 Vip 2
JA ĆU U CRKVI SRPSKU NOŠNJU PA NEK` DUŠMANI POCRKAJU Ljudima krenule suze od prizora s venčanja, evo zašto smo nebeski narod (VIDEO) 21:54 Razonoda 1
OŽENIO JE NA PREVARU Mlada je imala jednu zamisao kako će venčanje izgledati, a onda je shvatila da je on samo želeo ovo 09:06
TRENUTAK NA VENČANJU KOJI JE DIRNUO MILIONE Čekao je mladu pred oltarom, a onda je crkvom odjeknuo ženski glas 09:05 Razonoda 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
DRŽAO DIVLJU ZVER KAO KUĆNOG LJUBIMCA Životinja ga napala pa ga raskomadala: ''Odbijao je da pusti ostatke, morali smo da...'' 09:18 Razonoda 0
JESTE LI IZLOŽENI RIZIKU? Ove 4 vrste raka sve se češće pojavljuju kod osoba mlađih od 50 godina 08:05