Alo/Đ.M. ŠESTORO U OPASNOSTI! Ovi takmičari su nominovani za izbacivanje iz Parova, a neočivano su gledaoci nju izglasali! 13:21 Vip 0
Alo/Đ.M. OVOGA SE NAJVIŠE PLAŠI! Isplivao Mijaninin najveći strah, a tiče se Ivana Gavrilovića! 23:02 Vip 0
UKLJUČILA SE MARINA! Muk u Parovima, kada je Ivan čuo njen glas ostao skamenjen, Milijana nije znala kako da reaguje! 18:22 Vip 0
RASKID NA POMOLU?! Žestoka svađa Milijane i Ivana, ljubavnica nikad brutalnija prema Gavriloviću, preti mu najniže moguće 22:20 Vip 0
DRAMA U PAROVIMA! Ona je odlukom gledalaca izbačena iz velelepne vile, takmičari se u suzama i neverici oprostili od nje 18:30 Vip 0
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Učesnica Parova pozira potpuno gola dok pokazuje kako se koriste igračke za odrasle, mreže se usijale! (FOTO +18) 16:34 Vip 0
Alo/M.G. IGRA ISTINE OTIŠLA PREDALEKO Ivan otkrio intimne detalje sa Milijanom, a o njenoj reakciji pričaće se još dugo 22:25 Vip 0
SITUACIJA JE VEOMA OZBILJNA! Alarmantno stanje u Parovima, takmičari ne znaju šta da rade! 14:35 Razonoda 1
NIJE GA ŠTEDELA! Nakon njenog uključenja Marko Perović nije znao šta će sa sobom od sramote, žestoko ga isprozivala u programu uživo 11:08 Razonoda 0
OPET PROVOCIRA! Savršena guza i izvajano telo: Naida objavila provokativnu fotografiju iz teretane, a muškarcima definitivno neće biti dobro (FOTO) 08:50 Vip 0
NE VRAĆAM GA MARINI! Milijana čvrsta u odluci da se uda za Ivana, ne odustaje od Gavrilovića nikako, a sada je to i jasno stavila do znanja 13:30 Vip 0
KOČILA JOJ SE VILICA! Ivan Gavrilović izneo stvari o Milijani koje su gledaocima sinoć promakle, jezivo stanje ljubavnice ga ostavilo bez teksta 16:35 Vip 0
NE MOGU DA SE OBUZDAJU! Rijaliti učesnici se žestoko dohvatili naočigled svih, uzdasi odzvanjali vilom Parova! 17:43 Vip 0
Alo/M.G. SKANDAL UŽIVO! Milijanu odao jedan poziv, Gavrilović nije verovao svojim ušima: "Džaba ti razvod, ona se vraća Milojku" 15:30 Vip 0
HAOS U PAROVIMA! Ukućani pali u nesvest kada su videli bujne grudi ove takmičarke, Ivan Marinković nije znao gde da gleda! (FOTO) 19:37 Vip 0
OČAJNIČKI POTEZI GAVRILOVIĆA! Ivan molio Milijanu za se*s, ne može da izdrži, a Božićeva ga oduvala jednom rečenicom! 12:15 Vip 0
HAOS U PAROVIMA! Ukućani besni žele hitan otkaz Ivana Marinkovića, žale se na njegovo bahato ponašanje! 12:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1