Blic/Alo/N.S. NIJE VAŽNO IMATI, TREBA UMETI Pevačica brutalno iskrena: Kada sam neraspoložena, muž mi kupi automobil 09:20 Vip 0
Blic/Alo/N.S. SILIKONI IM DOŠLI GLAVE Ove javne ličnosti su otišle na operaciju, pa su imale velike probleme 15:30 Vip 0
Alo/Đ.M. POTPUNA TRANSFORMACIJA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ Misica ne gubi vreme, uradila usne, utegla se i izgleda brutalno (FOTO) 13:41 Vip 1
Alo!/O. K. POKAZALA NOVE GRUDI Sandra Afrika zamenila dotrajale silikone, pa ih ponosno predstavila vrelim plesom (FOTO) 16:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. BEZ ZANIMANJA, A POZNATE PO ESTETSKIM ZAHVATIMA Ćerke poznatih su ovako nekada izgledale (FOTO) 18:28 Vip 1
Alo/Đ.M. OPERACIJE PRE JAVNOG SVETA?! Evo šta je sve uradilla na sebi naslednica Harisa i Meline Džinović, a na ovo posebno obratite pažnju 14:03 Vip 2
Alo/Đ.M. PROMENILA LIČNI OPIS Ovako je Alis Adaktar izgledala pre svih plastičnih operacija, a tek kad vidite Adamovu transformaciju (FOTO) 09:22 Vip 0
Alo/N.S. ROZGA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA Jelena bez dlake na jeziku priznala sve, pa poručila ovo: Crveni ruž i osmeh. Život je tako lep! 16:00 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. GLEDALA SAM MUŠKARCE SA VISINE Jovana Tipšin progovorila o kompleksima, estetskoj hirurgiji i ljubavnim odnosima 14:45 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ZAVELA SAM MNOGE ŽENE Dušica Jakovljević u velikoj ispovesti otkrila da ne bi radila na televiziji da nije uradila ove estetske operacije 08:11 Vip 0
Informer/Alo/K.G. IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O ESTETSKIM OPERACIJAMA Glumica otkrila šta je radila na sebi i zašto ne glumi sa ocem 10:31 Razonoda 0
Alo/A.M. BILA JE SIMBOL LEPOTE! Čuvena starleta se uništila plastičnim operacijama, život joj visi o koncu zbog pomahnitalih poteza! 23:58 Vip 0
Alo/Đ.M. MNOGI JE NISU PREPOZNALI! Poznata voditeljka novim izgledom pokrenula lavinu komentara, operacije urodile plodom! 13:02 Vip 0
24sedam/Alo/J.J. OD PREVIŠE BOTOKSA U ČELU, PALI SU JOJ KAPCI I OBRVE! Pevačicu zovu 'hrvatska barbika', a ovo e mišljenje estetskog hirurga o njenom izgledu! 08:59 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. DA LI PREPOZNAJETE OVU PEVAČICU? Zvezde Granda su je proslavile, izoperisala se do neprepoznatljivosti, a ljubavni život joj je skandalozan! 14:38 Vip 0
Blic/Alo/K.G. ŠOKANTNO! Klinika za estetiku objavila spisak svih intervencija koje je radila Jelisaveta Orašanin, a evo šta je sve glumica korigovala na sebi! 20:45 Razonoda 0
Blic/Alo/K.G. PROMENILA SAM I POL! Dara Bubamara progovorila o operaciji nosa, a priča se da je na estetske operacije iskeširala 45.000 evra! 21:13 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. DARA BUBAMARA POTROŠILA OKO 45.000 EVRA NA IZGLED! Izmenila je lični opis, a evo šta je sve radila na sebi! 21:47 Vip 5
Alo/A.M. NE PRESTAJE SA KOREKCIJAMA! Bivša zadrugarka za dan žena dobila grudi na poklon, pet puta je operisala nos, a evo šta je sada uradila! (FOTO) 12:46 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35