Alo/Đ.M. DRAGE DAME! Goran Vesić najavio spektakularan koncert Saše Matića osmog marta sa početkom u 20 časova! (VIDEO) 10:40 Vip 0
Alo/K.S. NASLEDNICA LEPE BRENE! Povezivali je sa poznatim pevačem, prošla pakao sa bivšim, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO) 14:38 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. SAŠA MATIĆ ZABORAVIO TEKST SVOJE PESME Pevačeva reakcija će vas nasmejati do suza! 21:46 Vip 0
Alo/J.M. PROMOCIJA ALBUMA SAŠE MATIĆA! Popularni pevač je u Zagrebu predstavio svoj novi projekat, a pridružila mu se na sceni i ova pevačica! 21:30 Vip 0
Alo/Đ.Milošević MOJA DECA NEMAJU PROTEKCIJU, SKROMNI SU! Nikad iskreniji intervju Saše Matića, pevač otvoreno o detaljima iz privatnog života i karijere! 12:22 Vip 0
Ekipa Alo! OVAJ DETALJ O NJEMU NISTE ZNALI Saša Matić otkrio kako izgledaju privatne žurke sa Cecom, Lukasom i Acom Pejovićem kod njegove kuće! 08:30 Vip 0
Alo/D.S. OVAKO JE IZGLEDAO NA POČETKU KARIJERE Saša Matić objavio snimak star 24 godine, pevač neprepoznatljiv! 12:20 Vip 0
Alo/N.K. IMAO SAM UKOR, JER SAM BEŽAO SA ČASOVA! Pevač je bio domaćin školske slave Sveti Sava u školi koju pohađa njegova ćerka, pa otkrio zanimljivosti iz tih dana 18:11 Vip 0
Alo/D.S. TADA SAM ŽIVEO KAO KRALJ Saša Matić priznao u kom delu pandemije mu je bilo najbolje, pa priznao da ne stiže da ima privatan život 08:22 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. ŠOKANTNO! Saša Matić podelio šta mu se dogodilo na jednoj privatnoj večeri i sve zapanjio! 16:19 Vip 0
Alo/Đ.Milošević ANGELINA NAPISALA PESMU ZA SAŠU MATIĆA! Pevač oduševljen morao odmah da reaguje: Njen talenat ostavlja bez daha! 12:59 Vip 0
Alo/Đ.M. NISAM STALA, JEL SI VIDEO?! Jovana Jeremić izgovorila ovu rečenicu Saši Matiću uživo u programu, snimak se deli mrežama brzinom svetlosti! (VIDEO) 19:36 Vip 1
Alo/Đ.M. SAŠA MATIĆ RASPLAKAO KOLEGINICU UŽIVO U EMISIJI! Pevač otkrio sve o zdravstvenim problemima koji su ga zadesili, a onda priznao jednu stvar! 16:01 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ODMAH SE RASPLAKALA! Saša Matić otkrio svoje novogodišnje želje, a ovo mu je jako bitno za ćerku! 13:31 Vip 0
Alo/V.Đ. BOŽIĆ JE PRILIKA DA OKUPIM CELU PORODICU! Saša Matić za Alo! priznao da se raduje najradosnijem hrišćanskom prazniku, a onda otkrio ko mesi pogaču! 07:05 Vip 0
Alo/I.G. SAŠA MATIĆ O BOLNIM MOMENTIMA: Najtužniji trenutak mi je bio kada sam izgubio prijatelja Marinka! 14:31 Vip 0
Alo.rs/S.S. LOM U HRVATSKOJ Dinamo kupio igrača od ljutog rivala, koji se nakon koncerta Saše Matića pijan zakucao u benzinsku pumpu 20:22 Sport 0
Telegraf/Alo/K.G. SAD ĆU DA TI SNIMIM JA OVAKO MUTAVA Saša Matić prisetio se Marine Tucaković, pa otkrio koji nadimak mu je ona dala 09:56 Vip 0
Alo/Đ.M. GLAMUR I BOGATA TRPEZA! Viki Miljković proslavlja Svetog Nikolu, pevačica nije štedela za svoje goste, a tek kada vidite pogled iz njenog stana! 21:17 Vip 0
Mondo/Alo/D.S. OSLEPELI ZBOG GREŠKE U BOLNICI Dejan i Saša Matić progovorili o razlogu gubitka vida, pa otkrili koje pitanje ih najviše nervira! 12:52 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
OZBILJNO UPOZORENJE MILIJARDERA SAKSA POSLE ZASTRAŠUJUĆE ODLUKE BAJDENA: "Tramp je bio u pravu" 19:20 Vesti 0
Skida plak sa arterija: U sok od paradajza dodajte ove 3 namirnice i zaboravite na loš holesterol i trigliceride 14:58