Alo/Mediji/I.T. SIN UBIO MAJKU SA DEVET UDARACA SEKIROM U GLAVU! Ubica iz Bačke Palanke na psihijatriji 12:44 Hronika 0
Alo/Đ.M. DA JE UBIO DVA PSA VEĆU KAZNU BI DOBIO! Burne reakcije nakon skandalozne presude za ubistvo Šaulića, otkriveni novi detalji drame u sudnici! 13:32 Vip 0
Alo/Đ.M. I ODUZIMANJE VOZAČKE DOZVOLE ZAUVEK! Evo koju kaznu traži tužilaštvo za optuženog, veoma su oštri u jednoj odluci! 11:46 Vip 0
Alo/Đ.M. TRAŽIĆE REVIZIJU! Otkriveno zašto se Mirsadova udovica nije pojavila na suđenju! 10:48 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. MORAM DA PROLAZIM PUTEM NA KOM JE MOJ MUŽ IZGUBIO ŽIVOT! Goca Šaulić ne zna kako će izdržati suđenje i suočavanje sa optuženim! 10:35 Vip 0
mediji/Alo/V.P. UBICA IZ SOMBORA SA KRVAVIM NOŽEM U DŽEPU Tužilaštvo o tragedijI u Somboru: Žrtve imale tragove nasilja 13:32 Hronika 0
Alo/I.T. MONSTRUM IZ SOMBORA PRE ZLOČINA DOLAZIO U PORODIČNU KUĆU Cela porodica trpela nasilje pre krvoprolića 08:08 Hronika 0
SUSRELA SE SA UBICOM SVOJE ĆERKE Majka heroj je uradila neverovatnu stvar na suđenju, svi su jecali dok su ih gledali 14:47
Objektiv/Alo/E.N. MUK U SELU KOD GOLUPCA Komšije ubijene starice (77) progovorile o zločinu: Međusobno su se pomagale, sve se od svakoga može očekivati 11:16 Hronika 0
Alo!/NSuživo FOTOGRAFIJA KOJU BI SPALIO Đilas nasmejan sa ubicom: U Novi Sad sa ciljem da ga uništi 10:23 Vesti 6
Alo!/Kurir/M. Š. UBICA SE KRIJE U BiH Specijalci tragaju za egzekutorom Strahinje Stojanovića 09:36 Vesti 0
Agencije/Alo/V.P. MAJKA DROGIRALA I UGUŠILA PETORO DECE Izjavila je da je to izazvala fotografija njenog bivšeg muža 20:08 Vesti 0
Alo/Novosti/I.T. KO KRIJE OSTATAK PARA OD 50.000 EVRA? Policija intenzivno traga, novi detalji istrage o ubistvu Đokića 09:21 Hronika 0
Alo!/Mediji/Informer/M. Š. UBICA STAJAO PORED NJE NA SAHRANI Oglasila se Stojanka Đokić: Sedam dana je sa nama pio i jeo, a ubio mi je decu... (FOTO) 16:24 Hronika 0
Alo!/M. Š. OVO JE RAZLOG UBISTVA Marić otkrio šta je ubicu navelo da usmrti Đokiće: To su osobe koje nemaju grižu savesti, unutrašnjeg policajca! 21:25 Hronika 3
Alo!/M. Š. MONSTRUM Ubica Đokića slušao govor sveštenika na sahrani i mirno stajao: Izjavio Stojanki saučešće i gledao kako pokopavaju porodicu (FOTO/VIDEO) 18:06 Hronika 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35