POZNATA GLUMICA POKAZALA SVOJU NOVU DEVOJKU Nakon što je smršala, priznala je da voli žene (FOTO) 10:00
KO JE BILA EN LISTER? Dnevnici prve britanske lezbejke su šokirali javnost, u njima je opisala detaljna "druženja" sa prijateljicama 17:37
Mediji/Alo/M.V. HAOS NA INTERNETU, NOVČANICA IZAZVALA KOLAPS Da li je to LGBT kampanja, ili krivično delo? 10:23 Vesti 0
KLASIČNA SRPSKA DRESIRANA KEVA, ĆALE ALKOS, A ZA SEBE SAM MISLIO DA SAM ČUDOVIŠTE Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla ceo Balkan! 15:40
Blic/Alo/N.S. NASTUPALA NA OSLO PRAJDU Sara Jo ne krije oduševljenje: Srećna sam što je Beograd Prajd u meni prepoznao ambasadora! 15:20 Vip 1
Alo/Đ.M. PREDSTAVNICA ŠPANIJE LJUBILA SVOJU DEVOJKU U USTA Atraktivna Šanel je ovako proslavila treće mesto, snimak raznežio sve (VIDEO) 16:21 Vip 0
Alo! DARKO KOSTIĆ VRAĆEN U STAN SA LISICAMA NA RUKAMA Policija dobila još jedan nalog nakon privođenja modnog kreatora (FOTO) 15:04 Hronika 0
Alo.rs UGLJANIN IZNEO SKANDALOZNE UVREDE NA RAČUN LGBT POPULACIJE Kad skače krava na kravu ili bik na bika, to odmah prodajemo po niskoj ceni! (VIDEO) 13:07 Vesti 0
Alo/Đ.M. PRIJAVIO DA SU GA TUKLI JER JE GEJ! Poznati glumac osuđen, lažirao napad na sebe, a evo koliko će provesti iza rešetaka! 11:45 Vip 0
Informer NJEGOVI ODGOVORI ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! Aca Lukas pred Evroviziju promenio stav o LGBT populaciji, šok intervju pevača! 20:30
Alo!/Tanjug/M. Š. OPTUŽENI ZA SODOMIJU Iran pogubio dvojicu muškaraca zbog homoseksualnosti 10:32 Vesti 0
MUŠKARCI OTKIDAJU ZA NJOM Gledate je u Netfliksovoj hit seriji "Euforija", a i ne pretpostavljate da je promenila pol, evo ko je ta glumica 13:01
Informer/Alo/Đ.Milošević DO KADA ĆEMO ZAVIRIVATI U TUĐE KREVETE?! Ceca Ražnatović nikad brutalnija i iskrenija, pevačica digla glas i javno podržala LGBT zajednicu i gej brakove! 18:30 Vip 0
"NISAM IMAO ADEKVATNU MEDICINSKU POMOĆ" Transrodni muškarac rodio dvoje dece, pa progovorio o velikim traumama 22:10
POBEGLA JE U AMERIKU KADA JOJ SE DEČKO OBESIO Majka je uvela u prostituciju, iza rešetaka je završila zbog droge, a tamo je upoznala NJU 15:06
Alo!/Tanjug LEKARI U ENGLESKOJ MOGU PREPISATI LEK ZA BLOKIRANJE PUBERTETA Olakšica za decu sa rodnom disforijom 00:35 Vesti 0
PinkTV/Alo/D.S. JA SAM DEO LGBT ZAJEDNICE Nataša Bekvalac je bila kuma ovogodišnjeg Prajda, a evo šta pevačica kaže o ovoj tituli! 18:01 Vip 2
Alo/Đ.M. ŠOK ISPOVEST U RIJALITIJU! Zadrugarka priznala da ima devojku i da je ona čeka napolju, doživela nervni slom od bola i jecaja! 11:29 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57