"ŽIVIM U SRBIJI 5 MESECI, ALI JEDNA STVAR MI NIKAKO NIJE JASNA" Ruskinja postavila pitanje Beograđanima, pa usijala društvene mreže (VIDEO) 11:22 Vesti 2
OVO JE STEFAN KOJI JE SVIREPO UNAKAZIO MLADU RUSKINJU Tinejdžerka objavila snimke kako ju je monstrum nekada milovao (FOTO) 10:48 Hronika 0
PRETUKAO RUSKINJU PA SE SAM PREDAO Detalji hapšenja nasilnika iz Kosjerića koji je zgrozio javnost 12:20 Hronika 0
"VRIŠTALA SAM DA PRESTANE I REKLA DA GA VOLIM!" Ruskinja otvorila dušu nakon incidenta: Znam da je pogrešno, ali mi nedostaje on 15:13 Hronika 0
UHAPŠEN STEFAN KOJI JE MUČKI PREBIO TINEJDŽERKU IZ RUSIJE Iživljavao se nad devojkom dok ga je preklinjala da prestane 14:43 Hronika 0
NOVE POTRESNE FOTOGRAFIJE PRETUČENE RUSKINJE Posteljina joj sva u krvi od teških povreda, policija traga za mladićem iz Kosjerića (FOTO) 13:56 Hronika 0
IMALA SAM HALUCINACIJE, SAD TREBA DA SPAVAM BEZ STEFANA Potresne reči Ruskinje koju je krvnički pretukao dečko iz Kosjerića 09:30 Hronika 0
"LEŽALA SAM NA PODU I MOLILA GA DA PRESTANE DA ME BIJE" Jeziva ispovest Ruskinje (19) koju je pretukao dečko iz Srbije 21:52 Vesti 0
BAKE U SRBIJI MNOGO PSUJU? Ruskinja nasmejala TikTok urnebesnom činjenicom, ovo niko nije očekivao - jezik je čudo! 16:24
"NE RAZUMEM ZAŠTO POSTOJE OVA PRAVILA" Evo šta je Ruskinju Elizabetu (23) iznenadilo u Srbiji 14:15 Vesti 0
RUSKINJA NIJE ŠTEDELA SRBE Progovorila o životu u našoj zemlji: "I dalje postoje mnoge stvari koje me uznemiravaju" 18:55 Vesti 4
OVOJ SRPSKOJ SVETINJI JE BOGATA RUSKINJA OSTAVILA 20.000 EVRA Tvrde da je voda koja ovde izvire čudotvorna (FOTO) 16:37 Vesti 0
Naj žena RUSKINJA ISPROZIVALA NAŠE MUŠKARCE Srbi samo zovu na kafu, to je ništa, ako želite da nas osvojite, moraćete da uradite ovo 15:20
Alo/M.M. GOSPOĐICE, ZAKOPČAJTE SE Marija napravila haos na stadionu, otkopčala bluzu i raspametila okupljene (FOTO) 18:10 Sport 0
Alo/M.M. NISU HTELI DA JE PUSTE U AVION Atraktivnu teniserku izbacili sa leta iz neverovatnog razloga (FOTO) 17:50 Sport 0
Alo.rs/Telegraf.rs DRAMA U RAKOVICI Ruskinja iskasapila muža nožem i izudarala ga čekićem, pa se predala policiji! 15:49 Hronika 0
Alo; SRBIJA, SIBIR, SIRIJA, SVE TO ISTO... Ruskinju pitali kako je u našoj zemlji: Stalno to rade 11:36 Vesti 0
Mediji/Alo!/M.J. KRAJ DRAME U NOVOM SADU Policija sprečila ženu da skoči sa terase hotela, vatrogasci za svaki slučaj naduvali dušek za spasavanje 17:55 Hronika 0
Mediji/Alo!/M.J. KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV PODGORIČANINA Evo kako je oštetio Ruskinju za 45.000 evra! 19:15 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
RODITELJI UMALO ZADAVILI ĆERKU (17) Nije pristala na dogovoreni brak, stravične scene snimila kamera 17:05 Vesti 0
KUPILI KUĆU, A ISPOD TEPIHA IH JE ČEKAO PRAVI "DŽEKPOT" Zanemeli su od sreće kad su videli šta su našli 16:28