DŽENIFER LOPEZ SKINULA BURMU! Sada je definitivno kraj, nije ni slutila da će je kamere snimiti u ovom trenutku 19:54 Vip 0
BEN AFLEK VIŠE NE LIČI NA SEBE Potpuno promenio frizuru, kupio vilu od 20 miliona i ne silazi sa besnog motora 11:11
SUDIJA SVIRAJ KRAJ! GOTOVO JE? RAZVODE SE BEN AFLEK I DŽENIFER LOPEZ? Razlog ne može biti banalniji... 11:49
DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK PODNELI ZAHTEV ZA RAZVOD! Nakon ovog postupka pevačica je shvatila da nema nazad, otkriveni svi detalji 07:50 Vip 0
PUKAO BRAK DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA? Par prodaje luksuznu vilu, a od cene će vam se zavrteti u glavi 14:20 Vip 0
BEN AFLEK UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM "Pao flert" nasred ulice, zbog ovog prizora Džej Lo će iskipeti od ljubomore 11:18
BRAČNA DRAMA DIGLA SVET NA NOGE Dženifer Lopez otputovala, a Ben se odselio, izvor otkriva ima li nade za pomirenje 14:04
NI SLAVA NI LEPE ŽENE NISU IZAZVALE OSMEH NA NJEGOVOM LICU Ben Aflek "zaradio" nadimak najjadnijeg čoveka u Holivudu 16:25
BEN AFLEK KONAČNO PROGOVORIO O SVEMU JAVNO! Priznao kako mu je u braku sa Dženifer: "Ne mogu da podnesem, ovo je neizdrživo!" 16:01 Vip 0
DŽEJ LO OTKAZALA TURNEJU Glasine o razvodu se ne stišavaju nakon najnovije objave, fanovi na aparatima 15:44
DŽEJ LO SATERANA U ĆOŠAK Nakon pitanja o razvodu od Afleka propala u zemlju, a onda se on oglasio 10:05
DŽENIFER LOPEZ PONOVO SAMA Pojavila se na premijeri novog filma bez Bena, glasine se ne stišavaju 10:01
RAZVODE SE DŽEJ LO I BEN AFLEK Otkriveno šta se dogodilo u njihovoj vili od 60 miliona dolara 15:35 Vip 0
BEN AFLEK U CENTRU PAŽNJE Glumac se odrekao prepoznatljive brade, kako vam se dopada promena imidža? 20:49
OD NJE SE OVO NIJE OČEKIVALO Navikli smo na glamuroznu Džej Lo, a njen najnoviji autfit je sve ostavio bez teksta 14:54
DOHVATILI SE NASRED ULICE Poznati par nije mogao da obuzda strast, nisu skidali ruke jedno s drugog! 13:47
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
PROFESOR PRAVA OGOLIO FOTELJAŠE: Blokaderi sami priznaju da im je cilj da proglase krađu izbora! (VIDEO) 12:49 Vesti 48
NEBO GORI, SUNCE, DANAS 15. MAJA, ULAZI U ZNAK BIKA Vodolije i Lavovi na udaru, Škorpiji sudbinski susret 12:55