Alo/Nina Denda "VERUJEM DA ĆE UĆI U VEZU SA NJOM" Nakon što je Dejan javno ostavio Aleksandru, za Alo! se oglasio najbolji drug Filipa Cara, BRUNO JE SVE OTKRIO 19:00 Vip 0
Pink/Alo/M.K. HITNO SE OGLASIO Nakon što je pao prvi poljubac između Milice i Cara, Bruno dao svoj sud o njihovom odnosu 23:15 Vip 0
Pink/Alo/M.K. SVE ĆE IH POSTAVITI NA NJIHOVO MESTO Oglasio se Carev najbolji drug, pa prokomentarisao Maju i Milicu, a tek šta je rekao za Miljana, haos 22:30 Vip 0
Hype/Alo/N.D. EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! POSETA CRIKVENICI I OSNOVNOJ ŠKOLI FILIPA CARA: Pogledajte zašto su on i Maja ZABRANJENI (VIDEO) 18:32 Vip 0
Alo/A.M. NE MOŽE DA OPROSTI SEBI Car očajan zbog pominjanja sestrinog deteta, pa se dotakao i njega: Šta sam ja dozvolio? 10:20 Vip 0
Pinkrs/Alo/N.S. ZBOG NJEGOVOG KOMENTARA GOREĆE BALKAN Oglasio se Bruno Uremović, prokomentarisao svadbu godine 22:25 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NEKA TRPI POSLEDICE Oglasio se Filipov prijatelj, Bruno obrnuo ploču i nikad gore opleo po Dalili, a nije poštedeo ni Dejana 15:31 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.D. NISAM VEROVAO DA ĆE SE POMIRITI... Najbolji prijatelj Filipa Cara prokomentarisao njegov odnos sa Dalilom 07:20 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SPOMENUO I DALILU Oglasio se Filipov drug Bruno i šokirao izjavom, ovako je prokomentarisao njihovo pomirenje 21:08 Vip 0
Alo/J.J. SADA JE SVE JASNIJE! Nakon skandala da Car krije sina, oglasio se njegov prijatelj Bruno i otkrio celu istinu! 20:55 Vip 0
Alo/J.J. VREMENOM LJUDI POKAŽU SVOJE PRAVO LICE! Buruno bez dlake na jeziku komentariše sinoćnji incident, osuđuje svog najboljeg prijatelja Cara! 19:37 Vip 0
Pink/Alo/K.G. NEKA SE KLONI ISKOMPLEKSIRANIH SMRADOVA! Bruno žestoko o sukobu Cara i Mensura, pa debelo potkačio Ajdarpašića! 14:26 Vip 1
Alo/K.G. NISI TI ZA SEKTU NIJEDNU! Filipu Caru podrška na društvenim mrežama uputila snažnu poruku, a njegov najbolji drug Bruno stao iza svake reči! 22:24 Vip 0
Pink/Alo/K.G. STRAŠNI SUD! Bruno o veridbi Cara i Dalile, pa otkrio da li je idealno vreme za bebu! 14:12 Vip 1
Pink/Alo/K.G. TREBA DA NAĐE TREĆU! Filipov drug Bruno šokiran njegovim ponašanjem, pa otkrio šta Carevi roditelji kažu na to! 22:20 Vip 3
Pink/Alo/K.G. TAKI TREBA DA IDE NA ŠTELOVANJE MOZGA! Carev drug Bruno osuo žestoku paljbu po Majinom ocu, nakon što je on udario na Filipa 20:28 Vip 0
Pink/Alo/K.G. DAJ BOŽE DA VIŠE NE BUDU ZAJEDNO! Bruno raskrinkao Cara, pa nakon svega što je video otkrio sve o njegovoj ljubavi prema Dalili i Maji 15:19 Vip 0
Pink/Alo/K.G. SVE JE MOGUĆE! Nakon Careve i Daliline svađe oglasio se njegov drug Bruno o njihovom odnosu i zaključio da je otkad nema Maje procvetao! 19:35 Vip 0
Pink/Alo/D.S. CAREV PRIJATELJ SREĆAN ZBOG MAJINE DISKVALIFIKACIJE Bruno podržao druga, pa se osvrnuo na Dalilu: Ne može ništa da me iznenadi! 15:36 Vip 1
Telegraf/Alo/Đ.M. MAJKA I SESTRA SU OČAJNE, MAJA ĆE GA UBITI! Bruno otkrio da porodica Filipa Cara prolazi kroz haos i pakao, mole produkciju da momentalno urade ovo! 13:57 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31