Republika/Alo/N.S. IMALE SU RAZGOVOR NEPOSREDNO PRED MERIMINU SMRT Poznata pevačica na pomenu koleginice otkrila potpuno nove detalje, nije mogla da sakrije suze 12:45 Vip 0
HypeTv/N.S. SPEKTAKL U NAJAVI Miroslav Ilić će održati solistički koncert povodom 50 godina uspešne karijere 11:40 Vip 0
Star/Alo/N.S. NIKOLA SE ZAKLEO NA GROBU SVOGA OCA DA ĆE MU ISPUNITI POSLEDNJU ŽELJU Rokvić otkrio šta je učinio pred Marinkov pomen 13:20 Vip 1
GrandOnline/Alo/N.S. ANA BEKUTA ISPUNILA MRKINU POSLEDNJU ŽELJU Pevačica stegla srce i uradila nešto neočekivano 13:00 Vip 0
24sedam/Alo/J.J. DA NIJE PEVAČ, BAVIO BI SE OVIM POSLOM Isak otkrio šta je njegova velika ljubav posle muzike 19:44 Vip 0
Objektiv/Alo/K.G. OSVAJAO JE ŽENSKA SRCA DUGOM KOSOM! Nizao je hitove, a onda se povukao sa estrade i evo kako danas izgleda! (FOTO) 18:30 Vip 0
24sedam/Alo/J.M. BOSANAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Poznati harmonikaš prokomentarisao ćerkino bahato ponašanje, a ovo od njega niste očekivali! 07:57 Vip 0
Hello/Alo/K.G. POTPUNO ISKRVARIO, LEKARI GA VRAĆALI DVA PUTA U ŽIVOT Sin Nade Topčagić doživeo tešku nesreću! 21:35 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. OTKRIO DETALJE OPERACIJE Zoran Kalezić vodi borbu sa teškom bolešću, a oglasila se i njegova koleginica! 15:25 Vip 1
Srbija Danas/Alo/D.S. "SAMO SNAJPER", "PUCAJ, UBI"! Božo Vrećo nakon pojavljivanja u haljini dobija stravične pretnje smrću, slučaj za policiju! 19:20 Vip 0
Alo/D.S. GOLO*UZU SAM JE IZBACILA NAPOLJE! Lepa Lukić zatekla muža s ljubavnicom pa je urnisala! 09:02 Vip 1
N. Kiš JA SAM LEP I BEZ FILTERA Era Ojdanić izjavom nasmejao sve, ističe kako mu godine ne mogu ništa i priznaje jednu stvar! 07:35 Vip 0
Alo.rs "BRATE, MILI, KOJA LI JE JAČA?" Svi su se pitali gde je Baja Mali Knindža, a onda je krajiški pevač zatresao estradu (VIDEO) 18:24 Vip 0
Alo.rs/T.Đ Najveći hit Tome Zdravkovića nije bio namenjen njemu: Pevač u pijanom stanju rešio da je snimi, e evo ko je autor njegove najpoznatije pesme! 08:59 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37