ĆERKA MILETA KITIĆA BILA JE SA POZNATIM TAMNOPUTIM FUDBALEROM: Deca su se zagledala, i ja nemam ništa protiv njenog izbora 17:26 Vip 0
NAŠ PEVAČ PRIMA TRI PENZIJE! Samo iz Nemačke mu mesečno stiže čak 1.600 evra, a tek da čujete za ostale! 16:35 Vip 0
NE ŽELIM DA SE ČUJEM SA DRAGANOM! Pevač žestoko o razvodu koleginice i Tonija, godinama nisu govorili! 09:05 Vip 0
DEČAK SA FOTOGRAFIJE DANAS JE VELIKA MUZIČKA ZVEZDA Pevač je odrastao u bedi i nemaštini, a sada uživa u luksuzu 06:00 Vip 0
IMAO SAM INTIMNE ODNOSE ZA PARE! Skandalozna ispovest Mileta Kitića, ljudi u neverici na pomen Nade iz Čikaga: Pola estrada je bilo sa njom 12:06 Vip 0
NADLEŽNE INSTITUCIJE REAGOVALE ZBOG MILETA KITIĆA Pevač blokirao trotoar i razbesneo građane, evo šta ga čeka! 12:10 Vip 0
MILE KITIĆ POKAZAO MIŠIĆE U OSMOJ DECENIJI Folker obukao tesnu košulju i pozirao, komentari samo pljušte 06:00 Vip 0
SKINUO SE MILE KITIĆ! Folker zapalio mreže golišavom fotkom, a svima zapao za oko komentar jedne mlade devojke 15:37 Vip 0
DA LI JE MILE KITIĆ OTAC MACE DISKRECIJE? Starleta u emisiji progovorila o DNK testu: Dao je novac mojoj mami da me abortira! 13:35 Vip 0
MILE KITIĆ SNAJKI POKLONIO KUĆU! Pevač i danas dolazi u rodno selo u kom je nekada bio glavni zavodnik 21:59 Vip 0
ZBOG VANBRAČNOG SINA ZAVRŠIO NA SUDU! Mile Kitić ne želi više da ćuti, razvezao jezik, pa otkrio istinu: Jurila me neka lujka! 10:46 Vip 0
MISLE DA ĆE BOLJE PEVATI AKO UZMU MALO DROGE Mile Kitić pevao kriminalcima, pa otkrio veliku istinu o pevačima 12:13 Vip 0
SKANDAL U HRVATSKOJ Navijači Zadra prekinuli trening fudbalera jer su slavili pobedu uz Mileta Kitića 12:00
OGLASILE SE NADLEŽNE INSTITUCIJE ZBOG MILETA KITIĆA Pevač blokirao trotoar i razbesneo građane, otkrivamo šta ga čeka! 15:25 Vip 0
MILE KITIĆ STAVLJA BLOKADU NA JAVNI PROSTOR Potez folkera razbesneo ceo Beograd, a evo šta je uradio i to na trotoaru! 12:42 Vip 0
SPAVAO SAM NA BUĐAVOM DUŠEKU Mile Kitić progovorio o odrastanju u siromaštvu i teškom životu 18:20 Vip 0
MILE KITIĆ UPAO U SALU DOK JE PEVALA SANDRA AFRIKA! Haos na svadbi u Berlinu, leteo bakšiš na sve strane 09:25 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
"VELIKA BRITANIJA JE SADA DIREKTNO UKLJUČENA U RAT" Šok izjava ruskog ambasadora u Londonu 17:18 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57