Informer/Alo/D.S. TRI PUTA SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM! Stravično priznanje zvezde Tiktoka: sa 15 godina sam bila na lečenju na psihijatriji! 23:07 Vip 0
Alo/D.S. POZNATA JUTJUBERKA BRANI BAKU PRASETA: Kristina Kika Đukić se jeste žalila na hejtere, ali on nije bio okidač za tragediju! 22:27 Vip 0
Alo/D.S. BAKA PRASE ZAMASKIRAN NAPUSTIO SBPOK! Pušten nakon četvoročasovnog saslušanja povodom Kikine smrti! (VIDEO) 21:27 Vip 0
Informer MORBIDNO Kiki raste popularnost nakon smrti, poznati psiholog otkriva: Postali smo nekrofili! 19:39
Alo/D.S. BAKA PRASE NIJE BIO SAM, ON JE SAUČESNIK! Dečko iz spota za pesmu "Je l' te nije blam" brutalno ispozivao Kiku koja je izvršila samoubistvo! 18:48 Vip 0
Blic/Alo/D.S. EVO ZBOG ČEGA SE UBILA KIKA! Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje slučaj, jutjuberka izvršila samoubistvo jer je bila žrtva proganjanja? 17:58 Vip 0
Alo/D.S. JE L' BI MI DOŠAO NA SAHRANU? Isplivao snimak na kom je Kika pitala saigrača jezivo pitanje, preminula jutjuberka planirala samoubistvo?! 16:04 Vip 0
Alo/Đ.M. DRŽAVA MORA DA USVOJI ZAKON! Saša Mirković poslao javni apel Srbiji nakon samoubistva Kristine Kike Đukić zbog brutalnog sajber nasilja! 12:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON NEVIĐENOG LINČA! Novi potez Bake Praseta posle samoubistva Kristine Kike Đukić i skandalozne pesme šokirao javnost, ovo od njega niko nije očekivao! 10:11 Vip 1
Alo/Đ.M. BOLI ME KU*AC ZA NJENU SMRT! Skandalozno ponašanja hrvatskog tiktokera, brutalno ismeva samoubistvo Kristine Kike Đukić, izgovorio užasne stvari! 08:45 Vip 2
Alo/D.S. DOŠAO U POLICIJU SA 500 DOKAZA SAJBER NASILJA! Slobodan Radanović se oglasio povodom Kikinog slučaja samoubistva, pevač imao slično iskustvo! 22:30 Vip 1
Alo/D.S. POTRESENA I VEOMA TUŽNA... Teodora Džehverović se oglasila povodom samoubistva Kristine Kike Đukić 21:39 Vip 0
Pink/Alo/D.S. REČI KOJE SLAMAJU SRCE! Oglasio se dečko Kristine Kike Đukić, njegova poruka će vas rasplakati! 20:51 Vip 0
Alo/D.S. NISAM OBRISAO OBJAVE U VEZI NJE... Baka Prase priznao da zna uzrok Kikine smrti, sada mu je krivo?! 20:14 Vip 1
Alo/D.S. OVO JE TEKST PESME "JEL TE NIJE BLAM"?! Baka Prase jutjuberku isprozivao ovim rečima, Kika nije izdržala pritisak?! 19:48 Vip 2
Alo/D.S. BAKA PRASE SNIMIO "JEL TE NIJE BLAM" Da li je jutjuberka Kristina Kika Đukić zbog ove pesme izvršila samoubistvo? 19:12 Vip 2
Kurir/Alo/D.S. KIKA I BAKA PRASE IMALI KONFLIKT Posle optužbi da je jutjuberka zbog njega izvršila samoubistvo: Objasniću sve večeras 17:27 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37