NEVEROVATNA SCENA U "SLAGALICI" Kako je ovo uradio? Novinar ekstremnom brzinom rešio zadatak 06:00 Vesti 0
OVO SE PRVI PUT DESILO U ISTORIJI "POTERE" Memedović odmah prišao takmičarki, pa je iznenadio svojom ponudom (FOTO) 22:04 Vesti 0
NEVIĐENA SITUACIJA NA RTS-U Memedović u kvizu napravio nešto neočekivano, takmičarka nije mogla da se suzdrži! 13:56 Vip 0
ZASPAO JE I NIKADA SE NIJE PROBUDIO Bolne reči prijatelja preminulog takmičara "Potere" kidaju dušu, tuga ne jenjava 20:55 Vip 0
RUS I MAKEDONAC U SRPSKOM KVIZU "Ma, gde ćeš ti tamo pred kamerama", neviđena scena u "Poteri" 06:32 Razonoda 0
"IĆI ILI NE IĆI, NISAM BIO SIGURAN" Heroj "Potere" koji je donirao nagradu malom Todoru: Ovo je moje poslednje učešće u kvizovima 11:34 Vesti 0
NAJTEŽE MI JE BILO DA ODLUČIM KOM BOLESNOM DETETU DA UPLATIM NOVAC Veljko Kotlaja za Alo! o svom uspehu na kvizu, MAJKA MU NIJE VEROVALA DA JE POBEDIO 15:11 Vesti 0
OVO JE VELJKO IZ POTERE KOM SE SRBIJA SINOĆ POKLONILA! Poznato kome je poklonio na stotine hiljada dinara osvojenog novca! 10:17 Vesti 0
KAKVA DOMINACIJA U SLAGALICI! Brutalna partija Miloša Karne, ovako nešto skoro nije viđeno! Gledajte tek broj bodova 09:19 Vesti 0
JOVAN MEMEDOVIĆ KAO TAKMIČAR U KVIZU "POTERA" Voditelj šokirao odgovorom na ovo pitanje, svi su mislili da zna, a ono obrt! 21:19 Vip 0
U SLAGALICI DUGO NIJE BILO OVAKO NAPETO Gledaoci ne veruju, ovo je bila borba bez daha! 20:04 Vesti 0
ZBOG ŠLJIVOVICE OSVOJIO 150.000 EVRA Takmičar britanskog "Milionera" iskoristio pomoć prijatelja, pozvao mamu, a ona kao iz topa dala odgovor (VIDEO) 08:34 Razonoda 0
OVAKVU POBEDU JOŠ NISTE VIDELI U SLAGALICI Marku je bila potrebna samo jedna asocijacija da dođe do rešenja 21:54 Vesti 0
NOLE U NEOBIČNOJ ULOZI Đoković potpuno zaboravio Medvedeva, pa se uhvatio za glavu, jedno pitanje je sve dovelo do suza (VIDEO) 20:00
ISPLIVALO KO JE DOVEO POZNATU VODITELJKU NA RTS Otkrivena dugo čuvana tajna, ovaj moćnik joj je pomagao iz senke 17:25 Vip 0
ALEKSANDAR JE UBIJEN SAMO ZATO ŠTO JE POBEDIO U KVIZU Masakriran je sa 20 uboda nožem u vrat i grudi 22:05 Hronika 0
Ermin Biberović DOBRO VEČE, MILICE PRINCEZO! Do sada neviđena scena u kvizu "Potera", takmičar se otvoreno udvarao tragačici, njena reakcija se prepričava! 22:14 Vip 0
V. V./Alo ALO ZABAVNI TEST Odgovorite na pitanja i otkrijte koliko ste iskreni prema partneru! 10:35 Razonoda 0
S.Ćorić KOŠMAR U "SLAGALICI" Takmičari se pogubili, umete li vi da rešite zavrzlamu - šurnjaja, pašenog, jetrva... 10:05 Razonoda 0
Alo!/Index.hr TAKMIČAR HRVATSKOG MILIONERA ISPAO U PRVOM KRUGU Nije osvojio ništa zbog trik pitanja, da li vi znate odgovor? (ANKETA) 22:32 Vesti 0
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
ISKLJUČENJE STRUJE ZA PONEDELJAK Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije tokom dana 23:05 Vesti 0
NOVAC STIŽE KAO PORUČEN Ova 2 horoskopska znaka će se obogatiti u nedelju, 11. maja, život im sprema nešto posebno 22:04
PREKINUTA TIŠINA U JUVENTUSU Iz kluba potvrdili - do ovog datuma pada odluka da li Vlahović ide ili ostaje 20:03