NAJTEŽE MI JE BILO DA ODLUČIM KOM BOLESNOM DETETU DA UPLATIM NOVAC Veljko Kotlaja za Alo! o svom uspehu na kvizu, MAJKA MU NIJE VEROVALA DA JE POBEDIO 15:11 Vesti 0
OVO JE VELJKO IZ POTERE KOM SE SRBIJA SINOĆ POKLONILA! Poznato kome je poklonio na stotine hiljada dinara osvojenog novca! 10:17 Vesti 0
KAKVA DOMINACIJA U SLAGALICI! Brutalna partija Miloša Karne, ovako nešto skoro nije viđeno! Gledajte tek broj bodova 09:19 Vesti 0
JOVAN MEMEDOVIĆ KAO TAKMIČAR U KVIZU "POTERA" Voditelj šokirao odgovorom na ovo pitanje, svi su mislili da zna, a ono obrt! 21:19 Vip 0
U SLAGALICI DUGO NIJE BILO OVAKO NAPETO Gledaoci ne veruju, ovo je bila borba bez daha! 20:04 Vesti 0
ZBOG ŠLJIVOVICE OSVOJIO 150.000 EVRA Takmičar britanskog "Milionera" iskoristio pomoć prijatelja, pozvao mamu, a ona kao iz topa dala odgovor (VIDEO) 08:34 Razonoda 0
OVAKVU POBEDU JOŠ NISTE VIDELI U SLAGALICI Marku je bila potrebna samo jedna asocijacija da dođe do rešenja 21:54 Vesti 0
NOLE U NEOBIČNOJ ULOZI Đoković potpuno zaboravio Medvedeva, pa se uhvatio za glavu, jedno pitanje je sve dovelo do suza (VIDEO) 20:00
ISPLIVALO KO JE DOVEO POZNATU VODITELJKU NA RTS Otkrivena dugo čuvana tajna, ovaj moćnik joj je pomagao iz senke 17:25 Vip 0
ALEKSANDAR JE UBIJEN SAMO ZATO ŠTO JE POBEDIO U KVIZU Masakriran je sa 20 uboda nožem u vrat i grudi 22:05 Hronika 0
Ermin Biberović DOBRO VEČE, MILICE PRINCEZO! Do sada neviđena scena u kvizu "Potera", takmičar se otvoreno udvarao tragačici, njena reakcija se prepričava! 22:14 Vip 0
V. V./Alo ALO ZABAVNI TEST Odgovorite na pitanja i otkrijte koliko ste iskreni prema partneru! 10:35 Razonoda 0
S.Ćorić KOŠMAR U "SLAGALICI" Takmičari se pogubili, umete li vi da rešite zavrzlamu - šurnjaja, pašenog, jetrva... 10:05 Razonoda 0
Alo!/Index.hr TAKMIČAR HRVATSKOG MILIONERA ISPAO U PRVOM KRUGU Nije osvojio ništa zbog trik pitanja, da li vi znate odgovor? (ANKETA) 22:32 Vesti 0
Espreso/Alo/A.J. POJAVILE SE INFORMACIJE Otkriveno pravo poreklo glumca, Nikola Kojo o ovome nikada nije govorio! 21:19 Vip 0
alo.rs NAJVEĆI SKANDALI U ISTORIJI KVIZOVA Pokrali takmičare, odbili da im isplate više od 700.000 evra iako su dali tačan odgovor 15:32 Razonoda 0
alo.rs NIJE TAKTIKA, VEĆ OBRAZ Oglasio se Vladimir koji je digao Srbiju na noge, evo šta kaže za skandal u kvizu "Najslabija karika" 06:08 Razonoda 0
Blic; Alo; OGLASIO SE VLADIMIR KRNAČ! "Nije taktika, sine moj. Ti ćeš to izgovoriti pred milion ljudi, a gde je obraz?" 23:27 Vesti 0
alo.rs DVA LOŠA UBIŠE MILOŠA! Srbija stala uz tihog heroja! Udružili se da izbace Vladimira iz "Najslabije karike," a onda je narod stao uz njega! (VIDEO) 16:58 Razonoda 0
Alo.rs PRESEDAN U KVIZU "POTERA"! Mnogi gledaoci ostali u čudu: Kako će sada da završe emisiju? 21:48 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0