Espreso/Alo/A.J. POJAVILE SE INFORMACIJE Otkriveno pravo poreklo glumca, Nikola Kojo o ovome nikada nije govorio! 21:19 Vip 0
alo.rs NAJVEĆI SKANDALI U ISTORIJI KVIZOVA Pokrali takmičare, odbili da im isplate više od 700.000 evra iako su dali tačan odgovor 15:32 Razonoda 0
alo.rs NIJE TAKTIKA, VEĆ OBRAZ Oglasio se Vladimir koji je digao Srbiju na noge, evo šta kaže za skandal u kvizu "Najslabija karika" 06:08 Razonoda 0
Blic; Alo; OGLASIO SE VLADIMIR KRNAČ! "Nije taktika, sine moj. Ti ćeš to izgovoriti pred milion ljudi, a gde je obraz?" 23:27 Vesti 0
alo.rs DVA LOŠA UBIŠE MILOŠA! Srbija stala uz tihog heroja! Udružili se da izbace Vladimira iz "Najslabije karike," a onda je narod stao uz njega! (VIDEO) 16:58 Razonoda 0
Alo.rs PRESEDAN U KVIZU "POTERA"! Mnogi gledaoci ostali u čudu: Kako će sada da završe emisiju? 21:48 Vesti 0
Alo.rs/M.Č. BEN BENTIL "POSTAO PSIHOANALITIČAR" Novi biser u "Slagalici" koji je postao hit na društvenim mrežama (VIDEO) 18:18 Sport 0
Alo/E.B. OTKRIVENA ŠOK ISTINA O SERGEJU IZ "POTERE" Deda mu je legenda narodne muzike, a tek da čujete otac i majka, bićete zaprepašćeni! (FOTO) 14:25 Vip 0
Alo! POČELE PRIJAVE ZA LEGENDARNI KVIZ “NAJSLABIJA KARIKA” NA PRVOJ TV 5.000.000 pobedniku 10:00 Razonoda 0
Alo.rs NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U "SLAGALICI" I voditeljka je morala da reaguje - ovo se samo jednom dešava 22:54 Vesti 0
ALO/D.L. SODOMA I GOMORA Odgovor takmičara u kvizu "Slagalica" razbesneo Zvezdaše (VIDEO) 12:24 Sport 0
alo.rs/S.Ć. BIO NA DOMAK DA POSTANE MILIONER Za poslednje pitanje takmičar pozvao prijatelja i šokirao voditelja i publiku - Šta uradi čoveče 18:07 Razonoda 0
V. V./Alo TEST LIČNOSTI Odgovorite iskreno na pitanja i proverite koliko cenite sebe! 10:40 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. BORBA HRVATA I SRBA U KVIZU "MILIONER" Razlika je nestvarna, evo koliko će novca osvojiti 17:00 Razonoda 0
ALO/D.L. TRUDNI TENISERI Urnebesno pitanje u popularnom "Milioneru", oglasila se i Marion Bartoli (FOTO) 23:25 Sport 0
Alo.rs/M.Č. DUEL VEČITIH U "SLAGALICI" Igra znanja se pretvorila u "rat", posvađali se i gledaoci: Ovo je kao Nedovićeva trojka (VIDEO) 07:43 Sport 0
Alo/M.M. MUNDIJALSKI KVIZ ZNANJA Koliko dobro poznajete reprezentaciju Srbije, odgovorite na ova pitanja i saznajte 07:06 Sport 0
ALO.RS/S.Ć. OD OVOG NEMA DALJE Skandal u Slagalici, niko ne može da veruje šta je takmičar uradio 16:41 Razonoda 0
Alo; SRUŠEN REKORD U KVIZU POTERA! Dejan, Uroš, Miloš i Nikola utekli "tragaču" i osvojili 1.700.000 dinara! 22:29 Vesti 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOSTRUOZNA KAZNA ZA OCA IZ PAKLA! Vukao autom sina (6) po šumi, pa tvrdio da mu je plan bio "samo" tu da ga ostavi 21:53 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 14. MAJ Lav dominira na poslu, Raku su emocije pojačane, Bika čeka finansijski dobitak 19:21
"OVO ĆE IH KOŠTATI PLASMANA" Albanska predstavnica provocira Srbe, a na sceni se pojavila u nikad morbidnijem izdanju! 23:00 Vip 0