NAĐEN DNK BALIJAGIĆA U KUĆI U KOJOJ JE NOĆIO Dvostuki ubica prespavao u bjelopoljskom naselju Grančarevo 09:17 Hronika 0
POLICIJA ČUVA NEKOLIKO PORODICA ZBOG ODBEGLOG BALIJAGIĆA Šume su njegov prirodni zaklon 08:01 Hronika 0
DETE (5) UPUCANO U GLAVU TOKOM POTERE ZA NJEGOVIM OCEM! Vozilo izrešetano, mališan u teškom stanju! 13:35 Vesti 0
NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Jovanu Memedoviću prišla takmičarka, voditelj pokušao da pleše, svi komentarišu neočekivanu scenu 08:35 Vip 0
URNEBESNA SCENA U POTERI Voditelj kviza doživeo nesvakidašnju situaciju, obračun u programu uživo! 10:07 Vip 0
ALARMI U AMERICI Policija na nogama, sud napravio stravičnu grešku, ubica je na slobodi 19:52 Vesti 0
FILMSKA POTERA ZA BAHATIM VOZAČEM "AUDIJA"! Policija pojurila za njim na magistrali - on sleteo U KANAL! 09:44 Vesti 0
URNEBESNA SCENA U POTERI Voditelj kviza doživeo nesvakišanju situaciju, obračun u programu uživo! 09:18 Vip 0
U STUDIJU SE VALJALI OD SMEHA Memedović pitao takmičara čime se bavi, ali ovakav odgovor nije očekivao 19:55 Vesti 0
JOVAN MEMEDOVIĆ PREKRŠIO STROGO PRAVILO U POTERI!? Pojavio se snimak, voditelj na žestokom udaru, ovo je uradio takmičarki 11:55 Vip 0
OVO SE PRVI PUT DESILO U ISTORIJI "POTERE" Memedović odmah prišao takmičarki, pa je iznenadio svojom ponudom (FOTO) 22:04 Vesti 0
STRAVIČNA SUDBINA MILICE IZ "POTERE" Zapaljena joj kuća, bežala od rata, a ovo ju je potpuno slomilo! 14:02 Vip 0
"NEĆEMO DA SE BRUKAMO" Partizanove navijače će ovo pitanje u čuvenoj emisiji posebno oduševiti (VIDEO) 22:10
NEVIĐENA SITUACIJA NA RTS-U Memedović u kvizu napravio nešto neočekivano, takmičarka nije mogla da se suzdrži! 13:56 Vip 0
ZASPAO JE I NIKADA SE NIJE PROBUDIO Bolne reči prijatelja preminulog takmičara "Potere" kidaju dušu, tuga ne jenjava 20:55 Vip 0
BOLNE SCENE I NIKAD TUŽNIJI POČETAK KVIZA Jovan Memedović se oprostio od takmičara koji je preminuo nakon snimanja "Potere" 00:14 Vip 0
PRVI PUT SE OVAKO NEŠTO DESILO U "POTERI" Rus došao u kviz, pa progovorio na srpskom: "Toga sam se najviše bojao" 09:12 Vesti 0
RUS I MAKEDONAC U SRPSKOM KVIZU "Ma, gde ćeš ti tamo pred kamerama", neviđena scena u "Poteri" 06:32 Razonoda 0
"OVO DO SADA NISMO VIDELI" Voditelj Potere šokiran onim što se desilo u kvizu, takmičarka na stubu srama 09:38 Vesti 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
PRAZNIH OČIJU, MRŠAVI, BLEDI, ISPIJENIH LICA Evo šta su ispričali ruski vojnici nakon razmene zarobljenika sa Ukrajinom (VIDEO) 08:05 Vesti 0
JEDAN ĆETE LAKO UOČITI NA LICU 6 ranih simptoma bolesti jetre koje ne smete nikako da ignorišete 09:06