,,BILA SAM U APSOLUTNOJ NEVERICI" Tamara iz Požarevca upoznala Rijanu i ovo je njena priča, nakon 17 godina i dalje pamti jedno 20:02
RIJANA UZELA PET MILIONA! Plaćena oko 60.000 evra po minuti, pevala na svadbi sina indijskog milijardera 13:17 Vip 0
NIKO NE IZAZIVA TOLIKO PAŽNJE KAO ONA Rijana napravila elegantan zaokret, svi pogledi bili su uprti u nju 17:56
VRATILA SE POP KRALJICA RIRI! Muzički producent obelodanio uzbudljivu vest, fanovi sa nestrpljenjem čekaju njen novi projekat 17:06
HALTERI I DIJAMANTI U KOJIMA JE ZAPALILA INSTAGRAM Rijana podigla prašinu najnovijim izdanjem, izgleda kao boginja 14:21
ZATVORITE GODINU KAKO PRILIČI Uživajte u poslednjim trenutcima po uzoru na Rijanu i Ritu Oru, ovako slavne ikone leškare 18:39
RIJANA PROŠETALA NOVU FRIZURU Ona i njen partner u identičnim stajlinzima, ali svu pažnju odneli su njeni sinovi 16:48
ŽENE VOLE DIJAMANTE Rijana prošetala crvenim tepihom u ljubičastom autfitu uz ogrlicu vrednu 100.000 dolara 14:28
"ONI SU IPAK NAJBOLJI" Rijana otkrila kako je biti mama dečaka i kakav je RZA kao stariji brat - nešto najslađe što ćete čuti danas! 18:30
KAKO VAM SE SVIĐA? Rijana ima novu boju kose, promena je drastična, pa mišljenja idu od "jezivo" do "boginja stila" 18:24
"TA DEVOJKA NE MOŽE DA ME UNIŠTI" Drejk uvredama sasuo bivšu dragu u najnovijoj pesmi, ovo mu nikada neće oprostiti! 09:33
IZNENADNA SMRT U RIJANINOJ PORODICI Nekoliko nedelja nakon porođaja, pevačica doživela strašnu tragediju! 14:30 Vip 0
PRVI PUT SE POJAVIO NAKON POROĐAJA Rijanin muž ima novi detalj na zubima, svi su primetili novi imidž 11:13 Vip 0
RIJANA POSTALA MAMA PO DRUGI PUT Njena porodica je bogatija za još jednog dečaka, svi nagađaju kako će se zvati beba 17:41
RIJANA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE Pozirala u donjem vešu i ponosno pokazala trudnički stomak, fanovi oduševljeni 13:48
Naj žena RIJANA PODELILA PRELEPU SLIKU SA SINOM Uživa sa svojom porodicom na Barbadosu, blista tokom trudnoće 12:34
Naj žena JEDNA REČENICA JE PROBUDILA SUMNJU DA SE RIJANA UDALA "Želim da posvetim ovu pesmu svojoj prekrasnoj supruzi u ovoj dvorani" 10:09
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1