Alo/A.J. ZGADILA MI SE Bivši dečko opleo po Ani Jovanović, pa otkrio šokantne detalje veze 10:40 Vip 0
Alo/Đ.M. GRUJA RASKINUO SA LJUBAVNICOM Mima saznala da je zadrugar poljubio Anu, napravila haos u spavaćoj sobi i šutnula ga 08:10 Vip 2
Alo/N.S. DALILI NEĆE BITI DOBRO Ana Jovanović razvezala jezik, pa dala svoj moralni sud o Dragojevićki 08:15 Vip 0
Alo/N.D. TO JE JAHTA I ĐUSKANJE... Evo čime Ana Jovanović želi da se bavi nakon Zadruge, Sale Luks sve otkrio 10:17 Vip 0
Alo/Đ.M. PROGOVORIO O NJENOJ PORODICI I SALONU Bivši dečko Ane Jovanović do srži raskrinkao zadrugarku, obmanula je javnost, sada je sve jasno 22:01 Vip 2
Alo/Đ.M. OVO JE ODVRATNO ZA GLEDATI! Brutalne reakcije javnosti nakon maženja Lepog Miće (63) i zadrugarke (19), snimak sve zabezeknuo (VIDEO) 14:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK Lepom Mići u krilu sedi zadrugarka dok dogovaraju šta će sve raditi kad izađu iz rijalitija, javnost zgrožena (VIDEO) 15:37 Vip 1
Alo/A.J. ZAMALO SAM UPALA U DEPRESIJU Ana otvorila dušu Mini o svim problemima iz prošlosti, Vrbaški joj daje savete i napominje šta bi volela da svi vide 13:05 Vip 0
Alo/N.D. MOJA GREŠKA JE ŠTO SAM TO URADIO Nikola Ilić za Alo! o Ani Jovanović i pomirenju sa njom 22:46 Vip 0
Alo/N.D. POČNIMO LJUBAV IZ POČETKA Ana Jovanović otkrila da želi da se pomiri sa Nikolom Ilićem, a evo čega se plaši 18:30 Vip 0
Alo/N.S. PLAĆENA JE DA SPAVA SA DEČKOM SVOJE DRUGARICE! Milica Veselinović optužila Anu da se bavi najstarijim zanatom, rivalke nisu birale reči (VIDEO) 09:47 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJU! Dalila izgovorila užasne pretnje ovim zadrugarkama i to u programu uživo, opšti karambol u Beloj kući (VIDEO) 11:57 Vip 7
Alo/A.J. IRMA I ANA SE KRVNIČKI POTUKLE! Zadrugarka udarila glavom u staklo, pale i pesnice u stomak, nisu mogli da ih razdvoje (VIDEO) 19:35 Vip 1
Alo/N.D. TEK ĆE SE KAJATI, SA MNOM JE BILA DAMA Nikola Ilić za Alo! odgovorio na prozivke bivše devojke Ane Jovanović 14:37 Vip 0
Alo/Đ.M. PIJANA ZAPRETILA DA ĆE MU RAZLUPATI KOLA Prvo obraćanje Ane Jovanović bivšem dečku, pogledala u kameru i izgovorila ove reči 07:40 Vip 0
Alo/Đ.M. DEJANA SAM VOLELA NAJVIŠE Dalila šokirala izjavom, Filip izgoreo od besa i javno obelodanio sa kojom zadrugarkom je imao žestoku akciju u kabini 08:49 Vip 0
Alo/N.D. NAPRAVIĆU HAOS Ana smislila kako će sabotirati Carevu i Dalilinu svadbu, zadrugarka ima pakleni plan 11:39 Vip 0
Alo/A.J. NE ZANIMAJU GA Car prošao pored Ane i Sanje kao da ne postoje, Jovanovićeva nije skidala pogled sa njega 21:25 Vip 1
Alo/ Nina Denda RADODAJKA ĆE MOĆI SAMO DA RADI ZA PARE, POZDRAV ZA NJENOG JAHAČA Bivši dečko Jovanovićeve za Alo! odgovorio na javne pretnje, pa opleo po Ani i Caru 13:05 Vip 5
BORBA MIŠLJENJA UVEK, NASILJE I PROGON NIKADA Aleksandar Šešelj U RINGU o političkoj sceni 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
"NEKOM NOVOM POPOVIĆU KAŽEM..." Sašina oproštajna poruka rasplakala javnost, kao da je znao da je kraj 16:08 Vip 0
"UMNOŽITE MOLITVE, ČINITE DOBRA DELA I NE OSUĐUJTE DRUGE!"Danas počinje veliki vaskršnji post, otac Marko Jeftić upozorio vernike NA JEDNU STVAR! 06:00 Vesti 0
STUDENTI, VREME JE ZA EGZIT STRATEGIJU Ministarka Jelena Begović U RINGU o blokadama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ORBANOVA IZJAVA LEDI KRV U ŽILAMA Mađari jedini shvatili kako će proći Rusija, a kako Evropa... 00:13 Vesti 0
PRETVORITE PRLJAVU KUHINJU U PROŠLOST Genijalan trik tokom kuvanja koji obavezno morate probati! (VIDEO) 19:30 Razonoda 0