Kurir/Alo/Đ.M. ISPLIVALI NOVI DETALJI NAKON PLJAČKE! Sin Snežane Đurišić ležao u zatvoru, obijao kuće po Beogradu, a to nije ono najgore zbog čega je robijao! 08:12 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ UKRAO AUTO I PAZAR! Marko optužen za pljačku, a evo šta kaže vlasnica restorana! 22:02 Vip 1
Alo.rs/D. I. VODITELJ PROGOVORIO O NAMEŠTANJU U "ZVEZDAMA GRANDA" Konačno otkriveno šta je dogovoreno u emisijama! 21:54 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. MOLILI SMO SE ZA NJEGA, NEKA MU JE VEČNA SLAVA! Snežana Đurišić jedva smogla snage da priča o prijateljstvu sa pokojnim Marinkom Rokvićem 22:56 Vip 0
Alo/D.S. TOLIKO SAM PLAKALA DA MI SE ORILA KUĆA Dan posle Marinkove smrti porodica i kolege neutešni, opraštaju se od pevačke legende ! 12:09 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. PUTUJ SA ANĐELIMA DRAGI KOLEGA I PRIJATELJU! Estrada u suzama nakon iznenadne smrti Marinka Rokvića, Snežana Đurišić nema od bola 12:49 Vip 0
Alo/K.G. NAPUNILA KAFANU, A GOSTE ODUŠEVILA SVOJIM GLASOM! Snežana Đurišić održala nastup za pamćenje u restoranu "Dva Jelena" 18:31 Vip 0
Alo/D.S. AU BRATE, OTIŠAO SI PREDALEKO Snežani Đurišić voditelj postavio intimno pitanje, pevačica ostala u šoku! 22:13 Vip 0
Star/Alo.rs/D. I. ZVEKNUO MI JE ŠAMARČINU! Koleginica Snežane Đurišić otkrila sve o njenom sinu Marku, progovorila i o njegovom poroku! 14:38 Vip 0
najžena.rs PREPOZNAJETE LI NAŠU PEVAČICU: Danas je jedna od najpopularnijih, a pre skoro 50 godina je izgledala potpuno drugačije 09:52
Alo.rs/D. I. SNEŽANA ME JE PRIJAVILA POLICIJI Zorica Marković progovorila o potezu koleginice, pa zaplakala! 10:08 Vip 1
Alo/I.G. ŠOKIRALA PRIZNANJIMA! Zorica Marković se osvrnula na rat sa Snežanom Đurišić, švaleracije na estradi, pa pomenula Šabanovu ljubavnicu 18:39 Vip 0
Alo/Đ.M. CECA TO RADI KAKO SMO I OČEKIVALI Snežana otkrila tajne sa snimanja Zvezde Granda, a evo i na čijoj je strani u sukobu sa Popovićem! 09:44 Vip 0
Alo.rs/D. I. NE BI IH PREPOZNALE NI MAJKE, NI PARTNERI Ovako Brena, Snežana, Neda i Bekuta izgledaju bez šminke! 19:18 Vip 2
Alo.rs/D. I. MORAM MALO DUŽE O SINU DA BI LJUDI SHVATILI Snežana Đurišić progovorila o Marku kog optužuju da je lopov, a onda i o partneru Vanji! 18:21 Vip 1
Svet i Scandal/Alo/D.S. SNEŽANA ĐURIŠIĆ NA LEKOVIMA ZBOG SINA Pevačica van sebe zbog optužbi na račun Marka Gvozdenovića! 10:26 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVI TAKTOVI PESME RASPLAKAĆE SVAKU MAJKU Snežana Đurišić kroz suze prepevala čuveni hit 14:24 Vip 0
Scandal/Alo/D.S. SNEŽANI ĐURIŠIĆ POZLILO OD STRESA?! Pevačica potrešena zbog prošlosti sina, sumnja da joj koleginica smešta skandale?! 14:56 Vip 0
Alo/D.S. SAMO ŠTO JE ZAPEVALA, VEĆ JE BILA IZBAČENA Takmičarka bila potpuno slomljena, Ceca urgirala da joj se da još jedna šansa! 18:16 Vip 3
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57