Kurir/Alo/E.B. "PLAN JE DA SE UNIŠTE ZVEZDE GRANDA I SAŠA POPOVIĆ!" Snežana Đurišič razvezala jezik o mitu i šokirala sve obraćanjem! 14:55 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "LUKAS MI JE PRVI POSLAO PORUKU" Snežana Đurišić šokirala, progovorila o aferi mito i priznala šta joj je kolega rekao 13:50 Vip 0
Alo/N.D. OTKRILA DA LI JE UZELA MITO OD TAKMIČARA Snežana Đurišić progovorila o optužbama, otkrila šta se zapravo dogodilo sa Dušanom Vukadinovićem 13:19 Vip 0
Blic/Alo/E.B. RADA MANOJLOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA ČUTI O MITU ZVEZDAMA GRANDA Razvezala jezik o Snežani Đurišić, pa šokirala "Zbog njenog Vanje je moja baba primljena u urgentni" 08:20 Vip 0
Alo/E.B. KONAČNO REŠILA DA STAVI SVE KARTE NA STO Ceca Ražnatović ne može više da ćuti, javno progovorila o mitu u Zvezdama Granda! 18:28 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. OVAKO JE IZGLEDALA NA POČETKU SVOJE KARIJERE A sada o Snežani Đurišić bruji region o traženju mita od takmičara (VIDEO) 16:45 Vip 0
Alo/N.D. "DUŠANE, OŠTEĆEN SI" Prikazan nastup takmičara koji je otpužio Snežanu Đurišić da uzima mito, evo šta se sve desilo na sceni! 09:00 Vip 0
Alo/B.S. AFERA MITO I DALJE DRMA ZVEZDE GRANDA Oglasila se i Mira Škorić nakon teških optužbi na račun Snežane Đurišić, ona je sigurna u jedno 12:45 Vip 0
Alo/B.S. SNOVI SU JOJ SE OSTVARILI Sandra Mladenović mašta o duetu sa legendarnom pevačicom (FOTO) 12:35 Vip 0
Blic/Alo/N.D. OGLASIO SE JOŠ JEDAN TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA Nakon što je Dušan Vukadinović otpužio članove žirija da uzmaju mito, u sve se umešao i on 18:40 Vip 0
Mondo/Alo/E.B. DUŠAN VUKADINOVIĆ NE PRESTAJE SA ŠOKANTNIM OPTUŽBAMA Raskrinkao malverzacije u Zvezdama Granda, ponovo udario na Snežanu Đurišić, ističe da je reketiran! 11:33 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. MARIJA NIJE PODRŽALA SAŠU I SNEŽANU! Afera mito drma "Zvezde Granda", oglasili se saradnici Šerifovićeve: To je pitanje za čelnike 21:10 Vip 0
Alo/M.Č./V.Đ. NAJAVIO TUŽBU I IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE! Dušan Vukadinović tvrdi da su Saša Popović i Snežana Đurišić u dilu: Neću da trpim da me neko reketira! 13:42 Vip 0
Alo/Grand.online/V.Đ. IZA KULISA SNIMANJA EMISIJE ZVEZDE GRANDA Marija i Mili u klinču, Bosanac odlepio! Pale teške reči! 13:14 Vip 0
Alo/M.Č. AFERA TRESE ZVEZDE GRANDA Vukadinović izneo optužbe na račun još jednog člana žirija, pa potkačio i Bosanca 09:30 Vip 0
M.Č EKSKLUZIVNO! OGLASIO SE BOSANAC POVODOM AFERE MITO Kad bi sve žene otkrile šta sam im tražio... 14:53 Vip 0
Blic/Alo/B.S. Kanditat Dušan sad tvrdi da je pored Snežane Đurišić i ovaj član žirija tražio novac od takmičara 13:28 Vip 0
Alo!/D.R. KLEČALA JE ISPRED MENE I GOVORILA: SAMO PARE! Zvezda granda otkrio nove detalje o mitu koje je tražila Snežana Đurišić! 13:19 Vip 1
Alo/M.Č. MALVERZACIJE Aca Lukas za Alo! bez dlake na jeziku opleo po Zvezdama Granda "POPOVIĆ ZNA DA MENTORI UZIMAJU LOVU KANDIDATIMA" 08:30 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. PAKLENA OSVETA SNEŽANE ĐURIŠIĆ Evo šta će uraditi takmičaru Zvezde Granda koji ju je optužio da mu je tražila novac, ŠOK! 18:03 Vip 2
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57