Alo/E.B. ISPLIVALA PRIVATNA FOTKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ U KREVETU Prizor je ŠOKANTAN, a pored nje je i ON! (FOTO) 20:24 Vip 0
Story/Alo/E.B. SNEŽANA MI SE SVETI PREKO DECE Šokantni detalji o Đurišićevoj, nećete verovati od koga su stigle optužbe! 22:40 Vip 0
Alo/N.D. "SVETI MI SE PREKO DECE" Zlata Petrović progovorila o sukobu sa Snežanom Đurišić :U SVAĐI SU DVE DECENIJE, A OVAJ DETALJ NIKO NIJE ZNAO 09:03 Vip 0
Alo/N.D. "KAO DA JE ZNAO ŠTA ĆE SE DESITI" Snežana Đurišić otkrila detalje smrti svog muža: TO MI JE REKAO, I VIŠE GA NISAM VIDELA 09:45 Vip 0
Grand/Alo/N.D. DECA NE TREBA DA SE RAĐAJU, AKO LJUDI NISU REKLI "DA" PRED BOGOM Šokantna izjava Snežane Đurišić: Takva deca nisu rođena u bračnoj zajednici! 14:10 Vip 3
Republika/Alo(N.S. OSTALA SAM BEZ SUPRUGA Snežana Đurišić progovoila o privatnom životu, pa spomenula Vanju 11:00 Vip 0
Svet/Alo/N.D. "NA ŽENU NE SME DA UTIČE KOMAD MUŠKOG MESA" Goca Božinovska šokirala priznanjem: DA MI KAŽU DA NIKAD NEĆU IMATI SE*S NE BIH SE POTRESLA 13:45 Vip 3
Alo/E.B. UPRAVO OBJAVLJENE VESTI IZ DOMA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Za sve je kriv on, SVI SU NA NOGAMA! (FOTO) 15:02 Vip 0
Alo/E.B. RAZOTKRIVEN DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Poznati ginekolog potpuno raskrinkan, ovo je prava istina o njemu! 14:15 Vip 0
TV Novosti/Alo/E.B. "PROGLASILA ME JE MRTVIM, UNIŠTILA MI JE ŽIVOT" Šokantna saznanja o Snežani Đurišić, detalji su UŽASNI! 12:28 Vip 0
Pink/Alo/N.S. UVEK SAM BILA STROGA Snežana Đurišić progovorila o novim kandidatima, pa priznala: Mnogi me se boje 07:40 Vip 0
Republika/Alo/N.S. SUTRA POTPISUJEMO UGOVOR ! Snežana Đurišić potvrdila, Zvezde Granda se vraćaju na Pink 18:30 Vip 0
Alo/N.S. NIJE IŠLA U ŠKOLU Ovo je majka Snežane Đurišić, ona se pojavila u popularnom šou programu (FOTO/VIDEO) 09:30 Vip 0
Blic/Alo/N.S. SVE SE SAZNALO Isplivali detalji honorara, evo koliko članovi žirija "Zvezde Granda" dobijaju po sezoni 10:45 Vip 0
Blic/Alo/A.M. MENE NIŠTA NE PLAŠI Snežana Đurišić iznela šta je sve nervira u "Zvezdama Granda", spomenula i Sašu Popovića 18:22 Vip 0
Alo/A.J. MNOGO SAM OVDE PLAKALA Snežana Đurišić odlučila da proda vilu na Dedinju: Bilo je vreme da se sklonim 10:13 Vip 0
najžena.rs PREPOZNAJETE LI NAŠU PEVAČICU? Danas je jedna od najpopularnijih, a pre skoro 50 godina je izgledala potpuno drugačije 17:22
Kurir/Alo/N.S. BILO JE SITUACIJA KOJE NISU PRIKAZANE Snežana Đurišić progovorila o tome šta se dešava iza kamera u Zvezdama Granda 12:57 Vip 0
Alo/M. Č. NIJE ŽELELA DA POSTANE DEO SRPSKE ESTRADE Ćerka Snežane Đurišić odlučila je da ne ide maminim stopama, a evo čime se ona danas bavi 07:00 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
"UBICA GRADOVA" KRENUO PREMA ZEMLJI! NASA izdala upozorenje: Veći je od Kipa Slobode, naučnici u PANICI 18:46 Vesti 0
ŠTA USTVARI ZAPAD TRAŽI OD PREDSEDNIKA SRBIJE? Šainović: Pa sve ono što je uradio Milo Đukanović 18:41 Vesti 0
OVA NAMIRNICA RAZARA KAMENAC SA SLAVINA, A NIJE NI LIMUN, NI SODA BIKARBONA Svi je obožavamo, a ona dobra i za čišćenje 18:12