Tanjug/Alo/A.N. VATIKAN NA STAKLENIM NOGAMA Nemački nadbiskup moraće na "spiritualni tajmaut" 15:53 Vesti 0
Alo/Đ.M. DROGIRAO JE I SILOVAO! Čuveni Bob Dilan optužen za se*sualno zlostavljanje maloletnice, skandal obišao svet! 22:37 Vip 1
Telegraf/Alo.rs/I.T. SILOVANE, A NEKADA SAME PLAĆAJU DOKAZ Koliko je težak put dokazati nasilje i ko plaća pregled silovane osobe 09:05 Vesti 0
Novosti/Alo.rs/I.T. DETALJI UŽASA U NIŠU Majka pozvala policiju ćim joj se ćerka požalila 13:23 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. STRAVIČNA ISPOVEST GLUMICE POSLE 30 GODINA ĆUTANJA: Moj pakao je počeo sa 5 godina, nisam prihvatala istinu, sve dok se jedna devojčica nije ubila 14:55 Žena 0
Mondo/Alo.rs/I.T. HOROR NA JUGU SRBIJE Podignuta optužnica protiv oca SILOVATELJA, ćerki dolazio u krevet od kako je imala 14 godina! 10:11 Hronika 0
Kurir/Alo.rs/I.T. POLICIJA ĆE ISPITATI VLASNIKE FOTOGRAFSKIH RADNJI Ko je razvijao filmove na kojima su bile skandalozne slike? 08:00 Hronika 0
Alo/Đ.M. BILE SU NJEGOVE UČENICE! Poznati glumac optužen za se*sualno zlostavljanje pet devojaka 09:09 Vip 0
Kurir/Alo! JAVILA SE PRVA ŽRTVA "KUL ČIKE" IZ PETNICE Prisilio me je da se slikam gola 22:07 Hronika 0
Alo! Stamenković progovorio o slučaju oca koji je podvodio ćerku (14): Ostvaren je se*sualni kontakt, zastrašujuće je ono što se desilo 19:30 Vesti 0
Alo! Darija Kisić hitno reagovala zbog nedavnih dešavanja: Oformićemo stručan tim! Ovo je nedopustivo 17:37 Vesti 1
Alo! Saslušan osumnjičeni za seksualno zlostavljanje u Istraživačkoj stanici "Petnica" 23:29 Hronika 0
Telegraf/Alo/E.N. PODRŠKA ŽRTVAMA NASILJA Petnica povodom navodnog zlostavljanja maloletnica: Žao nam je što nismo ranije reagovali 12:02 Hronika 0
Alo.rs/Blic/I.L. JEZIVI DETALJI IZ ''SMRDLJIVE SOBE'' U PETNICI Navodni genije godinama zlostavljao devojčice, skidao ih gole. pa fotografisao 09:53 Vesti 0
Alo! OVO JE SVINJARIJA Član Upravnog odbora Petnica: Nije smelo da se desi, nasilnici su često "dobre čike i osobe od poverenja" 09:53 Vesti 0
Alo!/Tanjug/M. Š. Počela istraga u Petnici zbog optužbi za seksualno i fizičko nasilje 22:20 Hronika 1
Alo.rs/Kurir/I.L. VREME JE DA SE PRIČA Oglasio se direktor Petnice posle skandala koji je odjeknuo u javnosti 12:08 Hronika 0
Alo.rs/Mediji/I.L. SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE U PETNICI Devojčice terao da se skidaju gole, pa ih fotografisao! Maltretiranje trajalo godinama, svi ćutali o jezivom slučaju 08:42 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf/I.L. BOGATIĆ ZGROŽEN Majka zlostavljane devojčice van sebe od besa uzvikivala: Pustite me da ga zadavim 22:35 Hronika 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
UKRAJINA SLUČAJNO OBORILA SOPSTVENI F-16! Prvo pucali, pa postavljali pitanja - šta se krije iza pada aviona? 17:52 Vesti 0
DOBRA I LOŠA VEST ZA SRBIJU Od maja oni više NE MOGU U EU! A za ovu zonu viza neće biti potrebna 17:49 Vesti 0
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08